CELEBRITIES

Πώς είναι σήμερα η μαμά της Brenda και του Brandon από το “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”

Πάμε πάλι πίσω εκεί στα ευλογημένα 90's, στα νιάτα μας, όπου ανάμεσα σε άλλα ανέμελα που μας απασχολούσαν είναι το τι θα γίνει τέλος πάντων με την Kelly και τον Brandon κι αν η Donna θα μείνει όντως παρθένα μέχρι να παντρευτεί τον David. Το «Χτυποκάρδια στο Μπέρβερλι Χιλς» δεν το ξεπεράσαμε ποτέ.

Μία από τις παρουσίες που πραγματικά πρέπει να είχες πρόβλημα σοβαρό για να μην την αντιμετωπίζεις μόνο με συμπάθεια ήταν εκείνη της μαμάς του αδερφών Brenda και Brandon, τη νοικοκυρά Cindy Walsh που μαζί με τον άντρα της τον Jim πήραν τα παιδιά τους από την υποθερμική Μινεσότα και όλοι μαζί ήρθαν στις λιακάδες της high Καλιφόρνια. Η μαμά των διδύμων ήταν η κλασική τρυφερή μάνα που έχει μια αγκαλιά για όλα τα προβληματικά φιλαράκια των παιδιών της. Τιυς άκουγε όλους με πραγματικό ενδιαφέρον, έδινε τις πιο σωστές και ψύχραιμες συμβουλές, ήταν ανοιχτόκαρδη και φανατική οπαδός της ανακύκλωσης πολύ πριν γίνει κουλ. Για την ιστορία, στα μισά της σειράς, το 1995, ο Jim και η Cindy έφυγαν από το Μπέβερλι Χιλς για να ζήσουν- υποτίθεται στο Χονγκ Κονγκ, όπως επίτασσε η δουλειά του μπαμπά, οπότε ο ρόλος της Cindy μέχρι το 2000 που έπεσαν οι τίτλοι τέλους ήταν guest. Αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει τη μαμά Walsh;

Κάπως έτσι πρέπει να είναι στην πραγματικότητα και η ηθοποιός που την υποδύθηκε. Η Carol Potter είναι σήμερα 70 ετών. Το 1985 παντρεύτηκε τον σεναριογράφο Spencer Eastman και το 1987 απέκτησαν τον γιο τους. Τρεις μήνες μετά ο άντρας της διαγνωστηκε με καρκίνο και έναν χρόνο αργότερα πέθανε. Το 1990 όλα άλλαξαν για εκείνη αφού ήταν η χρονιά που ξεκίνησε το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι» Χιλς. Την ίδια ακριβώς εποχή η Potter ξαναπαντρεύτηκε.

Heading to my baby boy’s wedding!!! #CindyWalsh #90210 #TheRealBrandon #Wedding

A post shared by Carol Potter (@carolpotter90210) on

Ο τελευταίος τηλεοπτικός ρόλος της ήταν το 2009 για τη σειρά “Greek”, μια δραματική κομεντί του ABC με έντονο ελληνικό στοιχείο  που παρακολουθούσε τη ζωή φοιτητών στο (φανταστικό) Cyprus-Rhodes University του Οχάιο.

Στο λογαριασμό της στο Instagram φαίνεται πως δεν ξεχνάει τον ρόλο που την έκανε διάσημη.

#Flashback #90210 #CindyWalsh #Agewithgrace

A post shared by Carol Potter (@carolpotter90210) on

Η Potter, η οποία έχει κάνει σπουδές στο Harvard- παρακαλώ- κι έχει master στην Οικογενειακή Συμβουλευτική συνεχίζει να κάνει περίπου αυτό για την οποία την θαυμάσαμε στο «Μπέβερλι Χιλς». Είναι ψυχοθεραπεύτρια ατόμων και ζευγαριών στο Λος Άντζελες, κι αν σου θύμιζε από τότε κάπως την Τένια Μακρή, όλα μπλέκουν γλυκά, αφού η κυρία Walsh είναι πλέον συνάδελφός της. Μάλιστα έχει και δική της ιστοσελίδα, το carolpotter.net.

From the Royal Court Theater in London! #CindyWalsh #90210 #theatre

A post shared by Carol Potter (@carolpotter90210) on

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!