CELEBRITIES

O Luke Perry υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο λίγο πριν την επιστροφή του “Beverly Hills: 90120”

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Τα παιχνίδια της μοίρας πολλές φορές ξεπερνούν αυτά της φαντασίας, όπως αποδεικνύει η περίπτωση του Luke Perry. Ο 52χρονος ηθοποιός, που έγινε διάσημος μέσα από τον ρόλο του Dylan στη σειρά των 90's "Beverly Hills: 90120" ή απλά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» όπως την αποκαλούσαμε στην Ελλάδα, έπαθε εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο την ίδια ημέρα που το Fox ανακοίνωσε επισήμως την επιστροφή της σειράς για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων και με αρκετά διαφορετικό concept .

Αν και ο Luke Perry που τελευταία συμμετέχει στη σειρά “Riverdale”, όπως και η Shannon Doherty, δεν ήταν βέβαιο πως θα επιστρέψουν στην σειρά η σύμπτωση από μόνη της είναι τουλάχιστον ανατριχιαστική. Οι Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling έχουν ήδη συμφωνήσει τη συμμετοχή τους και σύμφωνα με το σενάριο θα υποδύονται τους εαυτούς τους που ξανασυναντιούνται μετά από 19 χρόνια για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot της σειράς.

Ο Ian Ziering το βράδυ της Πέμπτης έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης και προσευχής για το πρόβλημα υγείας του Luke Perry μέσω Instagram. «Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσουν πώς αισθάνομαι σήμερα ακούγοντας το σοκαριστικό αυτό νέο. Ας πούμε όλοι μια προσευχή για την γρήγορη ανάρρωσή του», έγραψε ο τηλεοπτικός Steve της σειράς.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 52χρονος υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο περίπου στις 9.40 το πρωί της Πέμπτης. Το ασθενοφόρο τον παρέλαβε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια και όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος Τύπου του «βρίσκεται υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο». Άλλες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP