CELEBRITIES

Η στολισμένη ελληνική showbiz. Τo christmas spirit κατέλαβε το Instagram

Instagram/chrismpo

Χρειάζεσαι έμπνευση της τελευταίας στιγμής για να ολοκληρώσεις σωστά το concept «Το πιο εντυπωσιακό xριστουγεννιάτικο δέντρο της δεκαετίας»; Δεν χρειάζεται να σκάσεις. Αρκεί να κάνεις μια βόλτα στο Instagram των αγαπημένων σου Ελλήνων παρουσιαστών και ηθοποιών. Μπάλες, κρεμαστά στολίδια και πολλά πολλά λαμπιόνια βρίσκουν τον χώρο τους στο κάδρο παρέα με χουχουλιάρικες πυτζάμες και ζεστά χαμόγελα. Αυτό είναι το ιδανικό σκηνικό για τα Χριστούγεννα και οι αγαπημένοι σου celebrities το έχουν πετύχει. Δες και άντλησε έμπνευση λοιπόν.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Με τη βοήθεια των γιων της, της αδερφής της Ελίνας και των αγαπημένων φίλων της (βλέπε Μαίρη Συνατσάκη και Κατρίνα Τσάνταλη) στόλισε φέτος το δέντρο της η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Το αποτέλεσμα τουλάχιστον φωτεινό.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στολίδια, κουκλάκια, ξύλινες κατασκευές και ο κατάλληλος αγιοβασιλιάτικος σκούφος και her style rocks μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Διαφωνείς;

 

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Bake Off Greece προτίμησε έναν εναλλακτικό στολισμό για το σπίτι της. «Ναι αυτό είναι ένα “χριστουγεννιάτικο” δέντρο. Μινιμαλισμός» σχολίασε η ίδια και αν μη τι άλλο το δέντρο της κάνει εντύπωση.

 

Μαίρη Συνατσάκη

Η παρουσιάστρια και youtuber έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών. Εκτός από τα πρωτότυπα στολίδια του δέντρου της, τα λαμπιόνια στο πάτωμα και το απόλυτα χριστουγεννιάτικο outfit η Μαίρη παρακολουθεί και την απόλυτη ωδή στην αγάπη και την πιο μαγική γιορτή του χρόνου. Ξέρεις ποια ταινία λέω φυσικά έτσι; Και βέβαια το Love Actually.

 

Σίισσυ Χρηστίδου

Πιστή στην παράδοση των τελευταίων χρόνων σύμφωνα με την οποία δεν στολίζει ποτέ χωρίς τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, έμεινε και φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του Open που συνεργάζεται μαζί του και στην εκπομπή (ο Παύλος Σταματόπουλος είναι ο αρχισυντάκτης του Έλα χαμογέλα), φρόντισε το δέντρο της να είναι τουλάχιστον ροκ, όπως αρμόζει άλλωστε στο σπίτι που μοιράζεται με τον frontman των Onirama σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

 

Ελένη Μενεγάκη

Όταν μιλάμε για μεγαλοπρεπή, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα τότε σίγουρα μας περνάει από το μυαλό και το δέντρο της Ελένης Μενεγάκη. Πανύψηλο, τόσο που δεν χωράει στο κάδρο και στολισμένο στις αποχρώσεις του κόκκινου και του χρυσού, το δέντρο της παρουσιάστριας κλέβει την παράσταση στο φόντο.

 

Σάκης Τανιμανίδης & Χριστίνα Μπόμπα

Τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως παντρεμένο ζευγάρι θα περάσουν φέτος ο παρουσιαστής και η Χριστίνα Μπόμπα. Και φυσικά ο στολισμός έγινε από νωρίς τον Δεκέμβριο. Οι δυο τους πόζαραν μπροστά του και έστειλαν τις ευχές τους για καλές γιορτές ως Οικογένεια Τανιμανίδη.

 

Βάσω Λασκαράκη

2,75 μέτρα ήταν το δέντρο που διάλεξε φέτος να στολίσει μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο η ηθοποιός. Μπορεί ο καλός της να αστειευόταν κατά τη διάρκεια του στολισμού καθώς η Βάσω Λασκαράκη δεν έφτανε να στολίσει ολόκληρο το πανύψηλο δέντρο όμως το αποτέλεσμα τη δικαίωσε τελικά όπως θα δεις στις πιο κάτω φωτογραφίες.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/chrismpo