CELEBRITIES

10 διάσημες ατάκες για τα Χριστούγεννα που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις

Leon Neal/PA via AP

Η πιο μαγική γιορτή του χρόνου είναι εδώ και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Δώρα, στολισμοί και πικρές αλήθειες για τον Άγιο Βασίλη, είναι πράγματα που μας ενώνουν όλους κάθε φορά που το ημερολόγιο δείχνει 25 Δεκεμβρίου. Είτε ζούμε εδώ, είτε στις Η.Π.Α. είτε είμαστε διάσημοι στο σπίτι και τη γειτονιά μας είτε σε ολόκληρη τη γη. Κάποιοι από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη, όπως η Angelina Jolie, η Adriana Lima και η Gwyneth Paltrow έχουν μοιραστεί δημόσια μικρά, ξεχωριστά πράγματα που κάνουν τα Χριστούγεννα μοναδικά για εκείνες όσο για τον καθένα.

Angelina Jolie

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Vianney Le Caer/Invision/AP

«Έχω εμμονή με τις αγιοβασιλιάτικες κάλτσες. Μου αρέσει να παίρνω όσο περισσότερα μικροπράγματα μπορώ, να τα τυλίγω και να τις γεμίζω».

Victoria Beckham

AP Photo/Claude Paris

AP Photo/Claude Paris

«Δεν είμαι υλίστρια. Πιστεύω στα δώρα από καρδιάς, όπως μια παιδική ζωγραφιά»

Adriana Lima

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

«Τρώω ότι θέλω την ημέρα των Χριστουγέννων. Πραγματικά δεν προσέχω τι θα φάω. Δεν είναι κάθε μέρα τα Χριστούγεννα».

Oprah Winfrey

AP Photo/Themba Hadebe

AP Photo/Themba Hadebe

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω τότε που ήμουν περίπου 12, και η μαμά μου είπε στα αδέρφια μου και εμένα ότι δεν θα λάβουμε χριστουγεννιάτικα δώρα γιατί δεν είχαμε αρκετά χρήματα. Θυμάμαι ότι ένιωσα λυπημένη και σκέφτηκα “Τι θα πω όταν τα άλλα παιδιά ρωτήσουν τι δώρο πήρα;”. Και πάνω που άρχισα να συμφιλιώνομαι με την ιδέα ότι δεν θα έκανα Χριστούγεννα εκείνη τη χρονιά, τρεις καλόγριες εμφανίστηκαν στην πόρτα μας με δώρα για εμάς. Μια γαλοπούλα, ένα καλάθι με φρούτα, και κάποια παιχνίδια, και για εμένα, υπήρχε μία κούκλα»

Gwyneth Paltrow

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

«Μαγειρεύω πολύ πριν τα Χριστούγεννα και συνήθως περνάω και μεγάλο μέρος των Χριστουγέννων μαγειρεύοντας. Όλες οι μυρωδιές, όλο το ζεστό κρασί, όλο το ψιλόκομμα για τη γαλοπούλα».

Gisele Bundhchen

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

«Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της χρονιάς για να προσφέρεις. Είναι η εποχή που οι άνθρωποι είναι πιο ευγενικοί και ανοιχτόκαρδοι».

Jennifer Aniston

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Richard Shotwell/Invision/AP

«Αγαπώ τα Χριστούγεννα. Ξεκινάω από το Νοέμβριο με τα φώτα, στις αρχές του Δεκέμβρη φέρνω το δέντρο στο σπίτι γιατί θέλω να το βλέπω και το ξεστολίζω αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Μου φαίνεται περίεργο το δέντρο μετά τα Χριστούγεννα».

Mariah Carey

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

«Κρατάω το δέντρο στολισμένο όλο το χρόνο. Θέλω να βιώνω τα Χριστούγεννα, αγαπώ αυτή τη γιορτή τι να πω; Τα δίδυμα τα έχω κολλήσει. Προσπαθώ να μην τα εξαναγκάζω αλλά αρχίζουν να μιλούν για τα Χριστούγεννα μήνες και μήνες πριν.»

Hale Berry

«Η μέρα που είδα τη μαμά μου να τρώει τα μπισκότα που είχα αφήσει για τον Άγιο Βασίλη από το πιάτο του ήταν μία από τις πιο τρομερές ημέρες της ζωής μου».

Κι ένα τελευταίο από τα παλιά:

Shirley Temple

AP Photo/File

AP Photo/File

«Σταμάτησα να πιστεύω στον Άγιο Βασίλη όταν ήμουν 6 χρονών. Η μαμά μου με πήγε να τον δω σε ένα εμπορικό κέντρο κι εκείνος μου ζήτησε αυτόγραφο».

 

Κεντρική φωτογραφία: Leon Neal/PA via AP