CELEBRITIES

Ο Χρήστος Δάντης είναι ερωτευμένος εδώ και καιρό. Ποια είναι η σύντροφός του;

Instagram/nataliadusso

Η εφημερίδα Αγορά ήταν εκείνη που μίλησε πρώτη φορά για τον έρωτα μεταξύ του Χρήστου Δάντη και της Ναταλίας Ντουσοπούλου. Τότε ήταν που οι δυο τους ξεκίνησαν δειλά δειλά και κάποιες κοινές εμφανίσεις φροντίζοντας βέβαια να είναι διακριτικοί. Καθώς οι φήμες δεν επιβεβαιώνονταν επίσημα από τους ίδιους και οι δημόσιες εμφανίσεις τους ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού το ειδύλλιο ξεχάστηκε. Ωστόσο αυτή τη φορά η Real Life αποκάλυψε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση του τραγουδιστή με τη συνάδελφό του.

Η Ναταλία Ντουσοπούλου, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας σύμφωνα με την εφημερίδα, κάνει καριέρα ως τραγουδίστρια στην Τουρκία. Μάλιστα η συνεργασία της με τον Χρήστο Δάντη στο νέο της δίσκο ήταν που τους έφερε και κοντά. Φυσικά οι δυο τους προτιμούν να συνεχίζουν να κρατούν τη διακριτική στάση που κρατούσαν ως τώρα στην σχέση τους. Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει να μοιράζονται κάποιες κοινές τους στιγμές στα social media, όπως τη selfie τους στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, οπου βρέθηκαν μαζί.

 

View this post on Instagram

Antonis-Yvonne’s night tonight!

A post shared by Christos Dantis (@christosdantis) on

 

Παρόλο που ο Χρήστος Δάντης μετά από τέσσερα διαζύγια είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί στην καριέρα του, η Ναταλία ανέτρεψε τις προθέσεις του. Σύμφωνα με τη Real Life, εκείνοι που τους γνωρίζουν μιλάνε για έναν μεγάλο έρωτα μεταξύ των δύο καλλιτεχνών που έχουν καταφέρει να βρουν κοινό κώδικα επικοινωνίας. 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/nataliadusso