CELEBRITIES

Ο Χρήστος Δάντης απαντά στους επικριτές του για το αθυρόστομο τραγούδι

NDP Photos

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη «Κ@ργιόλ@, σε μισώ» προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων στα social media, ενώ στον διαδικτυακό πόλεμο έλαβαν μέρος και πολλοί επώνυμοι. Μεταξύ αυτών και συνάδελφοι του τραγουδιστή. Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» απαντά στους επικριτές του.

«Δεν είπα ότι θέλω να προκαλέσω» σημειώνει και εξηγεί πως κατά τη γνώμη του «Η νεολαία, θέλει πια το αφιλτράριστο, το γυμνό, το ωμό». Όσο για εκείνους που αντέδρασαν; «Υπάρχουν άνθρωποι του χώρου κακόβουλοι και αναρτούν post νομίζοντας ότι καποιος τους ρώτησε. Είναι άνθρωποι που δεν αφορούν κανέναν πλέον. Καλύτερα να κοιτάξουν να κάνουν κάτι από το να μένουν δυσαρεστημένοι επειδή τέλειωσε όλο αυτό που έχουν ζήσει» σχολιάζει. «Ρε συ μην βγάζεις τόσο χολή επειδή δεν απασχολείς τον κόσμο» συμπληρώνει για όσους πήραν θέση για το τραγούδι του, εξαιρώντας ωστόσο την ανάρτηση της Sunny Μπαλτζή.

 

Σε παλιότερη τοποθέτησή του, ο Χρήστος Δάντης είχε καλέσει τους επικριτές του να αφήσουν τον χρόνο να κρίνει την δημιουργία του. «Μου αρέσει να βρίσκομαι στο ρεύμα και στα δρώμενα της εποχής. Καθώς ορίζουν τα δρώμενα, γίνονται και γράφονται και τα τραγούδια. […] Όποιος έχει νου καταλαβαίνει. Όποιος δεν έχει νου, όταν του δείχνεις το φεγγάρι κοιτάζει το δάχτυλο». Στο νέο του κομμάτι που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο, σε συνεργασία με τον Dj Tokuc, ο γνωστός τραγουδιστής αιφνιδίασε το κοινό του καθώς τραγουδά και βρίζει την πρώην ερωμένη του, την οποία δηλώνει ότι μισεί…

Στο YouTube κυκλοφόρησε και το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Κ@ργιόλ@ σε μισώ» , στο οποίο πρωταγωνιστεί και «τα ακούει» η χορογράφος Afroditi Vlantimirova. Ο ντόρος που έγινε γύρω από το συγκεκριμένο κομμάτι είχε πάντως αποτέλεσμα για εκείνον, αφού το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4 εκ. views.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Αgency