CELEBRITIES

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Σιμαρδάνης στα 60 του χρόνια

NDP PHOTO AGENCY

Μετά από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και παρόλο που πάλεψε για τη ζωή, όπως επιβεβαιώνει και η στενή του φίλη Σεμίνα Διγενή, το βράδυ της Δευτέρας ο ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης έφυγε από τη ζωή.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, κάποιες οργανικές ενοχλήσεις τον είχαν οδηγήσει πριν έναν χρόνο στον γιατρό, ο οποίος του συνέστησε να κάνει μια σειρά εξετάσεων. Η συνέχεια βρήκε τον ηθοποιό να νοσηλεύεται σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας για περίπου 15 μέρες.

NDP PHOTO AGENCY

NDP PHOTO AGENCY

Το θάνατό του ανακοίνωσε η Σεμίνα Διγενή με ανάρτηση της σε λογαριασμό της στα social media.Η είδηση του θανάτου του κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς ηθοποιούς και ανθρώπους του χώρου να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους μέσω των social media.

Ένας από τους χαρακτηριστικούς του ρόλους μέσα στην σχεδόν εικοσαετή πορεία του στην τηλεόραση ήταν αυτός στη σειρά Η Νταντά ενώ η φωνή του «έντυσε» ουκ ολίγα διαφημιστικά σποτ και καμπάνιες του καναλιού Mega. Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν ο ρόλος του στη σειρά Το σόι σου στο Mega.

Μέχρι τα έξι του χρόνια έζησε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου όπου και γεννήθηκε ενώ σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.

 

Kεντρική φωτογραφία: NDP PHOTO AGENCY