CELEBRITIES

Χριστίνα Μπόμπα: Η παιδική φωτογραφία και η ομοιότητα με τον Macaulay Culkin. Το λιγότερο ξαδέρφια

Instagram/Chrismpo

Το απόγευμα του Σαββάτου κύλησε νοσταλγικά για τη Χριστίνα Μπόμπα που άνοιξε τα άλμπουμ με τις παιδικές της φωτογραφίες και τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τα Insta Stories της γέμισαν με στιγμιότυπα που κατέγραφαν τα χρόνια της Χριστίνας από τη βρεφική της ηλικία μέχρι και την προεφηβεία της. Αυτό που ωστόσο προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση στους φαν της ήταν το παρακάτω στιγμιότυπο.

Instagram/Chrismpo

 

«Βρε σαν ποιον μοιάζει;» αναρωτήθηκαν οι follower της Χριστίνας Μπόμπα και τουλάχιστον 100 βρήκαν με ποιον. Οι διαδικτυακοί της φίλοι διέκριναν γρήγορα την εκπληκτική της ομοιότητα με τον 38χρονο σήμερα Macaulay Culkin στην παιδική του ηλικία, τότε που εξελισσόταν σε ένα παιδί θαύμα της υποκριτικής πρωταγωνιστώντας στο «Μόνος στο σπίτι».

Πάνω από 100 ήταν άλλωστε και τα μηνύματα που δέχτηκε και η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη για την ομοιότητά τους, την οποία μάλλον αναγνώρισε και η ίδια δημοσιεύοντας το παρακάτω Insta Story.

Instagram/Chrismpo

 

Εσύ τι λες; Αν η Χριστίνα είχε γεννηθεί στο Hollywood δε θα μπορούσε να υποδύεται άνετα την μικρή αδερφή του Macaulay Culkin στις ταινίες του που άφησαν εποχή;

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Chrismpo