CELEBRITIES

Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά για το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα και μπόμπα

Η γυμνή πλάτη της Χριστίνας Μπόμπα ήταν το θέμα συζήτησης. Σχόλια πήγαν κι ήρθαν. Γνώμες ακούστηκαν. Απάντησε και η ίδια στο Instagram: «Για να σας γλιτώσω από το χρόνο, να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το πάρτυ της βραδιάς, ενώ στην εκκλησία φορούσα ένα μακρύ πέπλο που κάλυπτε την πλάτη μου. Απλώς το αναφέρω βέβαια, μιας και ο σεβασμός μου προς το Μυστήριο πηγάζει από την καρδιά μου και όχι από το μακρύ μου πέπλο. Να είστε όλοι καλά!»

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είχε μιλήσει. Στην κάμερα του Happy Day απάντησαν και οι δύο για τα κακεντρεχή σχόλια.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Θεωρώ ότι είμαστε ευλογημένοι. Ευχαριστιέμαι την αγάπη του κόσμου και όλη την προσοχή που μας δίνουν και δε με ενοχλεί τίποτα. Τα κακεντρεχή σχόλια κάποιες φορές μας ενοχλούν. Αλλά όταν δεν έχουν βάση και ουσία και είναι απλά κακεντρεχή σχόλια, τα ξεπερνάμε» δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε χιούμορ αλλά μίλησε και συγκινητικά για τη γυναίκα του. «Διάλεξε τι από τα δύο θέλεις. Να σε γουστάρουν όλοι οι άνθρωποι ή να έχεις προσωπικότητα; Δε γίνεται να έχεις και τα δύο. Τι θέλεις να πεις; Ότι το δικό μου πουκάμισο δεν ήταν προκλητικό; Ήταν κολλητό. Ριγμένος. Μακάρι να έλεγαν για εμένα προκλητικό το πουκάμισό σου, Σάκη. Ποιανού η άποψη την ενδιαφέρει; Ελπίζω του άντρα της κι εγώ ήμουν τρισευτυχισμένος και μόνο που την είδα να βγαίνει από το φουσκωτό και να έρχεται προς τα εμένα. Ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα από την ευτυχία και από το πόσο όμορφη ήταν. Έλεγα δεν το πιστεύω ότι αυτή τη γυναίκα την παντρεύομαι».

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/sakiswp