CELEBRITIES

Η Χριστίνα Μπόμπα “στο πόδι” του Σάκη Τανιμανίδη αλλά τα νούμερα μία από τα ίδια

Instagram/chrismpo

Εδώ και τρεις τηλεοπτικές σεζόν η Χριστίνα Μπόμπα βάζει τα μαγιό της στη βαλίτσα και ξεχειμωνιάζει στον Άγιο Δομίνικο καθώς ακολουθεί πιστά εκεί τον παρουσιαστή του Survivor σύζυγό της. Από εκεί γεμίζει το timeline μας στο Instagram με ωραίες εικόνες, εξωτικά τοπία, γαλάζια νερά και χρυσή άμμο και εικόνες έρωτα με τον Σάκη Τανιμανίδη. Κι αν δεν έχεις πάρει χαμπάρι το Instagram της τότε δεν ξέρεις τι σημαίνει εξωτική ζωή και θα φροντίσω για εσένα παρακάτω.

 

 

 

 

Στα τρία αυτά χρόνια ένα πράγμα μόνο δεν είχαμε δει να συμβαίνει στη ζωή της Χριστίνας Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο κι αυτό ήταν το να συμμετέχει στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και το βράδυ της Τετάρτης συνέβη και αυτό.  Η Χριστίνα μπήκε για πρώτη φορά στο πλάνο την ώρα του quiz και οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν ποιο είναι το μήκος της δεξιάς της κοτσίδας. Οι πλάκες με τους παίκτες και η άνεση της Χριστίνας κυριάρχησαν και σύντομα αντικατέστησε για λίγο τον σύζυγό της εκτελώντας χρέη παρουσιάστριας.

 

Στη συνέχεια αναχώρησε για να γυρίσει στο σπίτι και να ετοιμάσει την παραγγελία του Σάκη «Φασολάκια με φέτα» του κουβαλητή που σε λίγο θα επέστρεφε σπίτι τους. «Ζαργάνα μου» ήταν η τελευταία του φράση για εκείνη και οι παίκτες ενθουσιάστηκαν με τον έρωτά τους.

Η σπάνια αυτή εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα στον αέρα του Survivor συνδέθηκε για πολλούς με τις χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που καταγράφει φέτος το reality επιβίωσης. Το Survivor Ελλάδα – Τουρκία έχει βρεθεί αρκετά πίσω από το MasterChef το οποίο ανταγωνίζεται στην ίδια ζώνη προβολής αλλά και το Your Face Sounds Familiar απέναντι στο οποίο παίζει τις Κυριακές. Εκτός από την πρεμιέρα του στην οποία ξεπέρασε το 20% αντίστοιχα νούμερα σημείωσε μόνο σε ένα επεισόδιο στις αρχές Μαρτίου. Όσο για την έκπληξη με την εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα στο παιχνίδι, το αποτέλεσμα σε νούμερα ήταν μάλλον αποκαρδιωτικό, αφού το Survivor έκανε τηλεθέαση 15,1% στην εκπομπή της Τετάρτης, 0,3% περισσότερο από το 14,9% της Τρίτης.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/chrismpo