CELEBRITIES

Η Χριστίνα Μπόμπα έκλεισε τα 30 και ο Σάκης Τανιμανίδης της ετοίμασε την πιο γλυκιά έκπληξη

Instagram/Sakiswp

Είτε τα έχεις κλείσει είτε όχι ακόμα, ξέρεις ότι τα 30 σου θεωρούνται μεγάλη υπόθεση. Το να τα περνάς όμορφα κι έχοντας ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπούν είναι σίγουρα πολύ σημαντικό τόσο για τα τριακοστά όσο και για οποιαδήποτε γενέθλιά σου. Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι η Χριστίνα Μπόμπα τα πέρασε ιδανικά, αφού βρισκόταν στον εξωτικό Άγιο Δομήνικο, στο πλευρό του μέλλοντα συζύγου της και με μια έκπληξη να την περιμένει με το που ξύπνησε χθες στα γενέθλιά της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αφού αρχικά έκανε ένα post γεμάτο τρυφερότητα για το κορίτσι του, έβαλε στη συνέχεια το χεράκι του για να της μείνει αξέχαστο το πρωινό των 30στων της γενεθλίων.

Ο παρουσιάστης του Survivor είχε κανονίσει μια τούρτα έκπληξη να έρθει στην πόρτα τους, η Χριστίνα άνοιξε και η χαρά αποτυπώθηκε στο πρόσωπό της λίγο πριν σβήσει τα κεράκια της.

Instagram/Chrismpo

 

Μετά η Χριστίνα, που την 1η Σεπτεμβρίου θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του Σάκη, πήρε την τούρτα της έβγαλε την πιο γλυκιά της φωτογραφία και έστειλε το δικό της μήνυμα στο διαδικτυακό σύμπαν για τα γενεθλιά της. «Και πέρασαν τα χρόνια… και έγινα 30! Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω! Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται! Ευγνώμων για όλα… το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: «Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

 

Να τα χιλιάσεις Χριστίνα!