CELEBRITIES

Η Σήλια Κριθαριώτη απάντησε στα αρνητικά σχόλια για το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα

Instagram/chrismpo

Το φετινό φθινόπωρο ξεκίνησε με έναν λαμπερό γάμο για την ελληνική showbiz, αυτόν του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για τον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου στο Βαθύ της Σίφνου, υπήρξαν και αρκετά αρνητικά σχόλια για το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα, που άφηνε ακάλυπτη όλη την πλάτη και τη μέση της. Το νυφικό ήταν μια δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, η οποία έδωσε την απάντησή της σε συνέντευξή της στην εκπομπή "Oοh La La!" της Σάσας Σταμάτη.

Η γυμνή πλάτη της Χριστίνας Μπόμπα είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο διαδίκτυο με τους followers να κάνουν σχόλια όπως το ακόλουθο: «Όταν έχεις σε βάθος καλλιέργεια δεν βγαίνεις ποτέ τόσο απροκάλυπτα σε θρησκευτικό μυστήριο. Άλλο το όμορφο εκθαμβωτικό της χαμόγελο κι άλλο το χριστιανή ορθόδοξη. Είδες πουθενά την ταπεινότητα; Ας έκανε πολιτικό γάμο. Ρωτήστε και κανένα ιερέα. Όλα στη ζωή είναι λογική. Καιρός φέρνει την άνοιξη καιρός τα παραπούλια λέει ο λαός μας. Μετά άταν διαπράττεις ύβρη κατά το ομηρικό σχήμα αν σου λέει κάτι κάποια στιγμή θα έρθει και η νέμεσις. Όταν δεν υπολογίζεις τα θεία και πας τόσο ωραία ντυμένη μόνο και μόνο για να δείξεις την γυμνασμένη πλάτη και το βυζί έξω σίγουρα έχεις υπεροψία ναρκισσισμού. (…) Δες όλες τις φωτο ήρεμα μόνη σου σκέψου καθαρά και θα δεις την υπερβολή του γυμνού. Οι άντρες δεν κρατιούνται έτσι». Ακούστηκαν και άλλα τέτοια καλαίσθητα κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν η κουβέντα είχε να κάνει με την ευπρέπεια ή με την απρέπεια που εκδηλώνεται συχνά πυκνά στα social media κυρίως σε βάρος των γυναικών.

 

«Είναι μία μικρή κοπέλα που παντρεύτηκε σε ένα νησί, δίπλα στη θάλασσα. Γιατί ήταν αποκαλυπτικό, επειδή ήταν έξω η πλάτη; Δεν παντρεύτηκε στη Μητρόπολη. Στη Μητρόπολη εννοείται πώς δεν θα κάναμε αυτό το νυφικό», απάντησε σχετικά η Σήλια Κριθαριώτη. Την σχεδιάστρια είχαν εμπιστευθεί και δύο ακόμα διάσημες νύφες που παντρεύτηκαν μάλιστα την ίδια ημερομηνία τον περασμένο Οκτώβριο: Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαρία Μενούνος. Σχολιάζοντας και τις τρεις εντυπωσιακές νύφες η Σήλια Κριθαριώτη είπε: «Και οι τρεις ήταν καταπληκτικές κοπέλες και δεν με κούρασαν καθόλου».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/chrismpo