CELEBRITIES

Η εξομολόγηση της Χρύσπας για τη μάχη με τα κιλά και τις εξαντλητικές δίαιτες

NDP Photo Agency

Η Χρύσπα φέτος συμμετέχει στο "Your Face Sounds Familiar''. Στην τελευταία εκπομπή εμφανίστηκε ως Μαρινέλλα επί σκηνής. Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού όπου μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για την πορεία της στον χώρο του τραγουδιού, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τον γάμο της αλλά και τη μάχη της με τα κιλά που κρατούσε χρόνια.

«Νομίζω ότι σε μία πορεία πάνω στην καριέρα κάποιου ανθρώπου υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω. Σίγουρα όταν αρχίζει να αλλάζει η εποχή και μπαίνουν νέα πρόσωπα είναι πιο δύσκολα. Αλλά νομίζω ότι από τα δύσκολα όταν θες να είσαι σε αυτή τη δουλειά και την αγαπάς ψάχνεις πάρα πολύ τρόπο να είσαι επίκαιρος. Άλλαξα τον τρόπο που δουλεύω και τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκομαι σε περιοδεία μόνιμη με μουσικά πάρτι και όσο πάει αυτό το πράγμα μεγαλώνει. Ποτέ δεν είπα αφήνω τη μεγάλη πίστα, αλλά όταν έρχεται η στιγμή που λες ότι δεν έχεις κάτι άλλο να δώσεις εκεί, ζορίζεσαι λίγο -και δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι όλο το κομμάτι- και σκέφτεσαι πόσο αποδοτικός είσαι» ανέφερε η Χρύσπα για την καριέρα της.

Αυτές οι διακυμάνσεις, τα πάνω και τα κάτω είναι κάτι που βίωνε και στην εικόνα της σε σχέση με το βάρος της. Η ίδια εξομολογήθηκε στην Φαίη Σκορδά: «Εγώ πάντα είχα θέμα. Αλλά από ένα σημείο και μετά, δεν ήταν προσωπικό. Άλλοι μου το… φορούσαν. Προσωπικά δεν είχα θέμα, δεν με ενδιέφερε. Και δέκα κιλά πάνω να ήμουν και δέκα κιλά κάτω, δεν με ένοιαζε ποτέ. Και όταν είσαι πιο πιτσιρίκι και λόγω της δουλειάς η εικόνα σου πρέπει να είναι συγκεκριμένη, εκεί μου δημιούργησαν μέσα μου τη σκέψη ότι πρέπει να χάσω κιλά. Έφτανα σε εξαντλητικό σημείο, έκανα κακό στον εαυτό μου».

 

«Γινόταν από όλους, αλλά όχι από σύντροφο. Δε θα το ανεχόμουν. Αν δεν σου αρέσει, φεύγεις. Όταν είσαι 20 χρόνων, οφείλεις να ακούς τους ανθρώπους που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω» είπε σε σχέση με τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας που τη συμβούλευαν να φροντίζει να είναι αδύνατη. «Έχω φτάσει σε σημείο να λιποθυμήσω από την αδυναμία, όταν είχαμε τους προκριματικούς για τη Eurovision με τον Μαρτάκη και την Καλομοίρα. Στα παρασκήνια, πριν βγω στη σκηνή. Έκανα μια εξαντλητική δίαιτα και δεν την πάλευα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη. Έχω κάνει κακό στον εαυτό μου με αυτά τα ακραία πράγμα. Εγώ το πήρα απόφαση ότι θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και ότι πρέπει να κάνω πράγματα που μου προκαλούν ευεξία και υγεία. Μέχρι εκεί!», κατέληξε η Χρύσπα.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency