CELEBRITIES

Η Χρύσα Ρώπα αποχώρησε από την παράσταση “Glorius” στην οποία και θα πρωταγωνιστούσε

NDP Photo Agency

Θυμάσαι πέρσι που μετρούσαμε από πόσες παραστάσεις αποχωρούσε ο Ευθύμης Ζησάκης, που ψάχναμε να βρουμε για ποιο λόγο αποχώρησε η Ελένη Καστάνη από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα»; Τέλειωσε η περασμένη θεατρική σεζόν, αλλά ξεκίνησε η νέα και μαζί της ξεκίνησαν και τα αντίστοιχα περιστατικά. Αυτή τη φορά η αποχώρηση αφορά την παράσταση "Glorius" που θα ανέβει στα τέλη Οκτωβρίου στην αίθουσα Ιφιγένεια του Ελληνικού Κόσμου. Όπως μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου» η πρωταγωνίστρια της παράστασης, Χρύσα Ρώπα, αποχώρησε από τον θίασο και η παράσταση έχει πλέον μείνει στον αέρα.

Διαβάσε επίσης: Η Χρύσα Ρώπα σε σπάνια έξοδο με τον γιο της, Κωνσταντίνο. Ομοιότητα από τις λίγες

«Στην παράσταση Glorious, που έχουμε δει στον κινηματογράφο με την Meryl Streep, αναμέναμε να δούμε τη Χρύσα Ρώπα στον εμβληματικό ρόλο της πρωταγωνίστριας, της φάλτσας σοπράνο Florence και βέβαια όλο το υπόλοιπο καστ ήταν ο Παύλος Κοντογιαννίδης, Άννα Κουρή, Μαρία Ανδρούτσου, Νεφέλη Ορφανού. Μια κυρία δεν θα είναι στο θίασο. Η Χρύσα Ρώπα, η πρωταγωνίστρια της παράστασης, η οποία απ’ ότι μαθαίνω, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου, δεν θα είναι στην παράσταση τελικά και υπάρχει λόγος που δεν θα είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

«Τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου έργου θα έκανε ο σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου της Βουλγαρίας Ivaylo Hristov και οι πρόβες του δεν συμβάδιζαν με το πρόγραμμα της Χρύσας γιατί  στη συνέχεια άλλαξε το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει για την παράσταση», συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος που στην συνέχεια εξήγησε ότι η Χρύσα Ρώπα μετά από αυτήν την εξέλιξη έκλεισε συμφωνία να βρίσκεται στον θίασο του επιτυχημένου Toc Toc που θα ανέβει και φέτος από τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency