CELEBRITIES

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έπαθε πλάκα όταν είδε τον εαυτό του στα 18. Ετοιμάσου να πάθεις το ίδιο

ndp

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε καλεσμένος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης την Δευτέρα. Εκεί τον περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αφού η ομάδα της εκπομπής βρήκε τα πλάνα της ταινίας Summer Lovers, όπου ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρωταγωνιστούσε με την Daryl Hannah και τον Peter Gallagher. Και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βλέποντάς τα στο μόνιτορ, πρώτα έμεινε με το στόμα ανοιχτό και έπειτα ξέσπασε σε γέλια. Κάτι παρόμοιο μάλλον θα συμβεί και σε εσένα.

Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα και την παράσταση Matilda, διηγήθηκε στη συνέχεια στους παρουσιαστές πώς προέκυψε η συμμετοχή του στην Χολιγουντιανή παραγωγή πριν από 38 χρόνια.

 

«Ήμουν 18 χρονών παιδάκι. Με επιλέξανε γι’ αυτό το μαλλί. Ήμουν πολλά χρόνια έτσι, από τα 15 ως τα 18. Με είχε μαζέψει δύο φορές η αστυνομία στον δρόμο. Είχα περάσει από κάστινγκ, είχαν έρθει στην Ελλάδα να γυρίσουν την ταινία, ήξερα μια συγγενή στην γραμματεία, μπήκα, πέρασα κάστινγκ και με πήραν λόγω του μαλλιού. Αυτόν τον άνθρωπο στα πλάνα δεν τον αφήνεις να πάει χαμένος. Πήγα στη Σαντορίνη με έβαλαν 15 μέρες με προσωπικό φρουρό να μαυρίσω γιατί ήμουν τελείως άσπρος γιατί ήμουν στο θέατρο δεν μπορούσα, όλα πληρωμένα τα πάντα, καλοπέραση», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, όσο τα πλάνα – απόλαυση έπαιζαν στην εκπομπή. O ίδιος στην συνέχεια καθώς οι παρουσιαστές παρατήρησαν πόσο αδύνατος ήταν στην ταινία, μίλησε για τη διατροφή που ακολουθεί.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency