CELEBRITIES

Vincent Cassel: Παντρεύτηκε την 21χρονη σύντροφό του Tina Kunakey

AP Photo/Bob Edme

Λίγες μόνο ημέρες αφού πόζαραν στο εξώφυλλο του Ιταλικού Vanity Fair, ο 51χρονος Vincent Cassel και η 21χρονη Tina Kunakey επισφράγισαν τον ζωντανό, παθιασμένο και τρυφερό έρωτά τους με τον γάμο τους.

«Η Tina είναι πολύ πιο νέα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν επιλέγεις ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς. Δεν ήξερα καν πόσο ήταν όταν τη γνώρισα. Όταν μου είπε την ηλικία της, έμεινα έκπληκτος αλλά σκέφτηκα πως αυτά συμβαίνουν», δήλωνε ο Vincent Cassel στην πρώτη τους συνέντευξη. Ο Γάλλος ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος ξανά, με τη Monica Belucci από την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες τη Deva Και τη Leonie. Ο ίδιος ήταν η προσωποποίηση της ευτυχίας όταν συνάντησε επιτέλους τη σύντροφό του ντυμένη νύφη για τον γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε σε ένα χωριό της Γαλλίας, το Bidart πολύ κοντά στον τόπο καταγωγής της Tina Kunakey -τη γειτονική πόλη Biarritz.

AP Photo/Bob Edme

 

Το όμορφο μοντέλο επέλεξε νυφικό Vera Wang για τον γάμο τους και όπως θα περίμενες κέρδισε τις εντυπώσεις. Άλλωστε όπως δήλωσε η σχεδιάστρια στην Vogue: «Όταν ένας Γάλλος κινηματογραφικός αστέρας παντρεύεται μία σαγηνευτική, ασυνήθιστη καλλονή, voila! Το νυφικό έχει να κάνει με τη νεότητα, τη γοητεία και την υψηλή ραπτική, όλα δεμένα σε μία ογκώδη φούστα».

AP Photo/Bob Edme

 

Όσο για την διαφορά ηλικίας τους ο Vincent Cassel είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του στους New York Times. «Δεν είναι πάντα δίκαια τα πράγματα. Είμαι 52 και παντρεύομαι ένα κορίτσι 21 ετών. Αλλά είμαι πολύ ερωτευμένος και σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά».

AP Photo/Bob Edme

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Bob Edme