CELEBRITIES

O Vincent Cassel και η Tina Kunakey θα γίνουν γονείς

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Το 2019 ξεκίνησε με καλά νέα για την νεοσύστατη οικογένεια του Vincent Cassel και της Tina Kunakey. Όπως ανακοίνωσε ο 52χρονος ηθοποιός, το 21χρονο μοντέλο πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και τρίτο για τον Vincent Cassel που έχει αποκτήσει επίσης την 14χρονη Deva και την 8χρονη Leonie από τον γάμο του με τη Monica Belucci.

Την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης έκανε ο Vincent Cassel μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, στον οποίο μοιράστηκε ένα video του με την σύζυγό του με φουσκωμένη κοιλίτσα και έγραψε τις ευχές του για καλή χρονιά στα γαλλικά και τα πορτογαλικά και το συνόδευσε με τις φράσεις «Η ζωή είναι μαγική μην το ξεχνάς ποτέ» και «γκολ» σε αντίστοιχα hashtags. Η Tina από πλευράς της μοιράστηκε μία δική της γυμνή φωτογραφία στην παραλία την οποία συνόδευσε με το hashtag «Κι αν δεν το ήξερες, τώρα το ξέρεις».

 

View this post on Instagram

HAPPIEST NEW YEAR EVER #andifyoudontknownowyouknow

A post shared by Tina Kunakey (@tinakunakey) on

 

Το ευτυχισμένο και πολύ ερωτευμένο όπως φαίνεται σε κάθε του δημόσια εμφάνιση ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη του Αυγούστου του 2018 στη Γαλλία. Ο ηθοποιός και το μοντέλο είναι μαζί από το 2016, μετά τη γνωριμία τους στην Biarritz της Γαλλίας.

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP