CELEBRITIES

Η Victoria Beckham μοιράζεται το μυστικό του γάμου της

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετράει ο γάμος της Victoria Beckham με τον David, και παρά τα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, οι δυο τους φαίνεται να τηρούν κατά γράμμα το "they lived happily ever after".

Στην τελευταία της συνέντευξη, η Victoria λέει πώς κρατάνε ζωντανό τον γάμο τους και πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, ενώ στη φωτογράφιση για την ολλανδική Vogue, τη βλέπουμε πιο όμορφη από ποτέ. Της πάει τελικά να μεγαλώνει.

Αν ήμουν στ’ αλήθεια τόσο μίζερη όσο δείχνω στις φωτογραφίες των paparazzi, τα παιδιά μου δε θα ήταν όσο χαρούμενα είναι. Και σίγουρα δε θα ήμασταν ακόμα παντρεμένοι. Ο David κι εγώ ρίχνουμε πολλή πλάκα μαζί“, λέει η Victoria και μοιράζεται το μυστικό του γάμου της.

 

Για το πώς διατηρεί αυτό το κορμί μετά από τέσσερα παιδιά; Όπως θα διαβάσεις δεν είναι καθόλου εύκολο: “Τρέχω τρία μίλια κάθε πρωί και γυμνάζομαι για μία ώρα με προσωπικό γυμναστή, πράγμα που μου δίνει αρκετό χρόνο να πάω μετά στην κουζίνα και να κάνω πουρέ τα αβοκάντο του Romeo. Το τοστ του βγαίνει από τη φρυγανιέρα τη στιγμή που κατεβαίνει για πρωινό“.

Για τη σχέση της με το χρόνο η Victoria φάνηκε αρκετά συμβιβασμένη: “Δεν είμαι τέλεια, δεν χρειάζεται να δείχνω 25. Είμαι 43. Ακούγεται χειρότερο απ’ ό,τι είναι. Επικεντρώνομαι στα όσα έχω καταφέρει και νιώθω ευλογημένη“.