CELEBRITIES

Η Victoria Beckham με τζιν σορτσάκι και σαγιονάρες. Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε

ASSOCIATED PRESS

Εχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε με πανάκριβα ρούχα από πολυτελή υφάσματα, εκκεντρικά παπούτσια (και αυτά πανάκριβα προφανώς), περίτεχνα αξεσουάρ, luxury τσάντες και σούπερ stylish συνδυασμούς. Λογικό θα μας πεις γιατί Victoria Beckham είναι αυτή οπότε δεν περιμένεις κάτι λιγότερο.

Ε λοιπόν η ιέρεια της μόδας και του chic style μας έδειξε ότι, όταν είναι στο σπίτι με την οικογένεια της, δεν διαφέρει από οποιαδήποτε γυναίκα. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανέβασε ένα ποστ στο οποίο εκφράζει τα πιο αγνά συναισθήματα αγάπης για τον σύντροφό της David Beckham και τα παιδιά της, Brooklyn, Romeo, Cruz και Harper.

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της δείχνει μια στιγμή από την καθημερινότητα της. Μαζί με τον σύζυγό της David είναι ξαπλωμένοι πάνω στο χαλί με εκείνη να βρίσκεται χωμένη μέσα στην αγκαλιά του.

Ο David φοράει πυτζάμες ενώ η Victoria έχει αφήσει τα πολυτελή ρούχα, αξεσουάρ και τα τέλεια φτιαγμένα μαλλιά της και φοράει μια μαύρη ζακέτα, ένα κοντό τζιν σορτσάκι και ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες. Απλά, όμορφα, σπιτικά.

Εύγε Victoria.

Kεντρική φωτογραφία:ASSOCIATED PRESS