CELEBRITIES

Η Victoria Beckham μίλησε για τον David. Μίλησε και για τη σεξουαλική τους ζωή. Ναι, με τον David

Jonathan Short/Invision/AP

Την βλέπεις τη Victoria Beckham στις δημόσιες εμφανίσεις της και λες «πολύ στημένη βρε πουλάκι μου». Και η αλήθεια είναι πως στις φωτογραφίες που βγάζει έχει υιοθετήσει το στιλ το ανέκφραστο. Το στιλ «καθόλου δόντια». Μπορεί να έχει συμπεράνει πως όταν χαμογελάει δεν βγαίνει όπως εκείνη θέλει. Απόρροια της έλλειψης χαμόγελου και το δικό μας συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα τύπο πολύ σφιγμένο που δεν επιθυμεί να ανοίγεται. Λάθος.

Διάβασε ακόμα: Η Victoria Beckham έχει πλέον δική της σειρά καλλυντικών. Έχει και ρυτίδες. Όλα είναι ΟΚ

Η Victoria πήγε καλεσμένη στην αμερικανική εκπομπή ”The View” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 20ετή γάμο της με τον David και είπε λόγια γλυκά σαν μέλι. Μέλι ήταν αυτό και κολλήσαμε. Όχι, ότι το είχαμε και δύσκολο. David είναι αυτός.

Τι σε τράβηξε; την ρώτησε η παρουσιάστρια και γέλια πρέπει να ακούστηκαν μέχρι το Πεκίνο με εκείνο το χωρατό. Η συμπαρουσιάστριά της έσπευσε να προσθέσει: «Να πω εγώ;» αλλά η καθ’ ύλην αρμόδια πήρε τον λόγο. 

«Προφανώς και είναι απίστευτα όμορφος, αλλά ο David είναι ο πιο υπέροχος άνδρας και φανταστικός πατέρας και αληθινή έμπνευση για όλους μας, εργάζεται πολύ σκληρά. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω ως αδερφή ψυχή».

 

Δεν έφτανε όλο αυτό, έπρεπε να την ρωτήσει και για τη σεξουαλική τους ζωή. Το πήγε πλαγίως αλλά η απάντηση ήταν πιο ευθεία και από την Εγνατία.

«Πρέπει να είσαι φίλος με κάποιον μετά από τόσα χρόνια που περάσατε μαζί, γιατί από σεξ, ε…» «Μην ανησυχείς γι’ αυτό» απάντησε η Victoria.

Καλή εβδομάδα εύχομαι.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jonathan Short/Invision/AP