CELEBRITIES

Η Βίκυ Βολιώτη σε έξοδο με τον σύζυγό της που μοιάζει και με τον Νίκο Ψαρρά και με τον Σταύρο Ζαλμά

ndp

Η Βίκυ Βολιώτη ζει την ιδιωτική της ζωή, ιδιωτικά. Αθόρυβα παντρεύτηκε τον σύζυγό της Σίμο Σαρκετζή σε ένα ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη, αθόρυβα υιοθέτησαν στη συνέχεια την κόρη τους Άννα, διαδικασία για την οποία η Βίκυ Βολιώτη είχε μιλήσει έπειτα δημόσια. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι το ζευγάρι που συχνάζει σε κοσμικά στέκια και εμφανίζεται συχνά μαζί. Αυτή τη φορά όμως το έκανε για να παρακολουθήσει μαζί την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Η Ευνοούμενη».  Και ο φωτογραφικός φακός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη.

ndp

NDP Photo Agency

Όπως και η Βίκυ Βολιώτη έτσι και ο Σίμος Σαρκετζής γεννήθηκε στην Γερμανία. Ο σύζυγος της ηθοποιού ανήκει επίσης στον καλλιτεχνικό χώρο και εργάζεται ως διευθυντής φωτογραφίας κινηματογραφικών ταινίων (ανάμεσα στις ταινίες είναι η «Μικρά Αγγλία» και «Το Τελευταίο Σημείωμα»). Κι αν βλέποντάς τον αναρωτιέσαι «Βρε σαν ποιον μοιάζει», μην το σκέφτεσαι πολύ, σου θυμίζει ξεκάθαρα, όπως συμπεράναμε με ένα πρόχειρο poll στο γραφείο, είτε τον Νίκο Ψαρρά είτε τον Σταύρο Ζαλμά.

Αν δε παρατηρήσεις και τη Βίκυ Βολιώτη με την κουπ της που θυμίζει ελαφρώς τα κοντά μαλλιά της εποχής που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Έρωτας Κλέφτης» και ξαναδείς τη μεγάλη εικόνα η ζυγαριά γέρνει περισσότερο προς τον Σταύρο Ζαλμά, τον συμπρωταγωνιστή της στην σειρά του Μανούσου Μανουσάκη.

 

«Ζούσαμε μαζί χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχαμε ανάγκη αυτή τη δέσμευση. Η Νέα Υόρκη επιλέχτηκε γιατί θέλαμε να είναι κάτι πολύ προσωπικό μας και επίσης μένει ο αδελφός μου εκεί» είχε πει σε συνέντευξή της για την απόφαση να παντρευτεί τον Σίμο Σαρκετζή η Βίκυ Βολιώτη. «Για να είμαι ειλικρινής, ο μόνος λόγος που παντρευτήκαμε είναι γιατί θέλαμε να υιοθετήσουμε ένα παιδί» είχε τονίσει η ίδια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency