CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει botox και εξήγησε γιατί δεν θα το επαναλάβει

Instagram/Vicky_Kaya

Αποκαλυπτική ήταν η Βίκυ Καγιά στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό People, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον χρόνο αλλά και για την προσπάθειά της να τον «παγώσει» για λίγο κάνοντας botox. Η 40χρονη πλέον καλλονή που είχε τα γενέθλιά της τον περασμένο Ιούλιο, δεν έμεινε ευχαριστημένη με την εικόνα της χωρίς τις οικείες της ρυτίδες έκφρασης και αποφάσισε να μην το επαναλάβει, τουλάχιστον ακόμα.

«Έγινα 40 χρόνων και θέλω πολύ να κάνω ένα πάρτι, αλλά δεν μου έχει βγει γιατί όλο δουλεύω. Θα το κάνω belated. Απλά δεν θα σβήσω τούρτα γιατί έσβησα τον Ιούλιο!» σημείωσε η Βίκυ Καγιά και τόνισε για τον χρόνο και το πέρασμά του που αφήνει τα σημάδια του στην εμφάνισή της: «Μου αρέσει να γράφει η ηλικία πάνω μου, είναι οι εμπειρίες μου. Ούτε botox δεν κάνω. Μια φορά δοκίμασα να κάνω για να σβήσουν οι ρυτίδες έκφρασης ανάμεσα στα μάτια και ένιωσα σαν να μην είμαι εγώ. Έφυγαν αυτές οι γραμμές και δεν μπορούσα να με κοιτάξω στον καθρέφτη! Ο τρόπος που εκφράζομαι έχει πολλές κινήσεις του προσώπου κι όλο αυτό με χαρακτηρίζει, έχει και πλάκα θεωρώ. Κάποια στιγμή θα το κάνω το botox μου, θα αναγκαστώ, όταν θα κρεμάσουν όλα πια, αλλά όσο μπορώ το αποφεύγω!». Τάδε έφη η Βίκυ Καγιά που και με botox και χωρίς παραμένει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.

Η ίδια μίλησε για τις αλλαγές που βλέπει στον εαυτό της στα 40 σε σχέση με την περασμένη δεκαετία της ζωής της. «Άφησα πίσω το άγχος που είχα να είμαι τέλεια. Να είμαι πάντα στην ώρα μου, να μην έχει κάποιος να πει οτιδήποτε για μένα, να μη σκεφτεί καν κάτι κακό, να μη δημιουργήσω θέματα πουθενά. Παλιά, αν αργούσα 5 λεπτά σε ραντεβού, μπορεί να αρρώσταινα από τη στενοχώρια μου. Ίσως επειδή η μητέρα μου ήταν πολύ αυστηρή, το είχα πάντα βάρος να είμαι τέλεια σε όλα. Αυτό το έχω αφήσω πίσω, χωρίς να σημαίνει πως είμαι ασυνεπής, κάθε άλλο, απλά δεν τρελαίνομαι. Είμαι πιο ήρεμη, πιο ψύχραιμη και απολαμβάνω πολύ περισσότερο τις στιγμές της προσωπικές μου και τις στιγμές τις επαγγελματικές μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Vicky_Kaya