CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου

Η Βίκυ Καγιά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται σε δύο πρότζεκτ του Star. Συνεχίζει ακάθεκτη το επιτυχημένο Shopping Star και ετοιμάζεται για το revival του Next Top Model. Δημοσιεύει φωτογραφία από την προετοιμασία της στη φάση των auditions και το μόνο που μπορείς να πεις είναι πως αν το natural look χρειαζόταν εικόνα θα ήταν αυτή.

Φοράει το μπουρνούζι της, φτιάχνει τα μαλλιά της και το πρόσωπό της είναι τόσο λαμπερό. Και δε φταίει ότι κάθεται δίπλα σε παράθυρο. Δεν είναι θέμα εξωτερικού φωτισμού.

 

Η Βίκυ Καγιά μιλώντας στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μου» είχε αναφερθεί στο πρόβλημα που αντιμετώπισε η επιδερμίδα της μετά από μόλυνση που υπέστη.

«Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολύ απλά πράγματα μόνο, σαν να είμαι μωράκι. Είμαι πολύ προσεκτική, σχολαστική στο μακιγιάζ, κόψαμε τα σφουγγάρια και τα πολλά πινέλα στην επιδερμίδα και προτιμάμε τα δάχτυλα και πολύ καλά πλυμένα με σαπούνι. […] Less is more. Πολύ λίγα πράγματα, πολύ συγκεκριμένα: Το σαπούνι μου, μία κρέμα, η οποία είναι ουδέτερη, χωρίς λιπαρά, αρώματα και άλλα πράγματα, και μια μάσκα άργιλο μια φορά την εβδομάδα. Αυτή είναι η ρουτίνα μου.»

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/vickykaya_