CELEBRITIES

Βίκυ Καγιά: Μετάνιωσε για τη Μέγκι Ντρίο και απάντησε στις φήμες για την “αμαρτωλή” ζωή στα 15 της

NDP Photo Agency

Η Βίκυ Καγιά διανύει μια εξαιρετική τηλεοπτική χρονιά καθώς όχι μόνο το Shopping Star στο οποίο συμμετέχει σαν fashion expert συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη του Star, αλλά και ήταν ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα όπως ήταν αναμενόμενο της επιστροφής του Greece's Next Top Model. Μόδα, πόζες και κυρίως ίντριγκες μας πρόσφερε το reality του Star, που ανέδειξε σε πρόσωπα των ημερών παίκτριες όπως η Μέγκι Ντρίο με τον εκρηκτικό χαρακτήρα και το άσβεστο μένος για διάφορες συμπαίκτριές της. Η κριτής του παιχνιδιού βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha όπου απάντησε καταφατικά στο αν μετάνοιωσε για το «ναι» της σε κάποιο από τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι.

«Λίγο μετάνιωσα που είπα “ναι” στη Μέγκι. Ήρθε σαν ένα πολύ έτσι φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος. Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους», είπε η Βίκυ Καγιά. Η ίδια μίλησε και για όλα όσα ειπώθηκαν με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου μετά τον “καυγά” τους στην οντισιόν της Άννας Αμανατίδου για το GNTM σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Με τους κριτές ήμασταν όπως το έβλεπες, δεν υπήρχε κανένα ψέμα. Αυτή η ένταση που είδατε με την Ηλιάνα στον αέρα ήταν η ένταση που υπήρξε. Δεν υπήρξε τίποτα παραπέρα από αυτό. Μετά το γύρισμα ήρθε και μου είπε “δεν πιστεύω να σε ενόχλησε αυτό;” και της είπα “όχι Ηλιάνα μου, αλλά αυτήν γιατί τη θέλετε όμως;”. Και βέβαια μετά καταλάβαμε ότι μια χαρά τα πήγε το κορίτσι. Αυτό είχε γίνει για την Άννα Αμανατίδου, η οποία τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι. Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε, απλά δεν πίστευα ότι θα μπορούσε ένα κορίτσι με τα δικά της τα “κυβικά” και με τον δικό της σωματότυπο να κάτσει δίπλά σε πολύ λεπτά και ψηλά κορίτσια και να κάνει πασαρέλα. Όμως ήταν τόσο παθιασμένη και τόσο άκουγε τα πάντα που τα πήγε φανταστικά, έφτασε μέχρι το τέλος».

 

Η Βίκυ Καγιά δέχθηκε αρκετές σκληρές κριτικές για το reality μόδας και τον ρόλο της σε αυτό. Η ίδια είναι συνηθισμένη σε κριτικές αλλά και στα πιο κακόβουλα σχόλια ακόμα ήδη από την εφηβεία της, τότε που ξεκινούσε τα πρώτα της βήματα στις διεθνείς πασαρέλες. «Στο σχολείο δεν με αντιμετώπιζαν καλά. Το αντίθετο. Πάρα πολύ επιθετική συμπεριφορά, αλαζονεία, πολύ άσχημα σχόλια του τύπου: “Φαντάσου τώρα τι κάνει και με ποιους είναι και ποιος την έχει βοηθήσει να ανέβει”, “Η αμαρτωλή ζωή της Βίκυς” και “Μην την κάνετε παρέα”, τέτοια. Εγώ βέβαια τα άκουγα βερεσέ αυτά. Έχασα φίλους αλλά μάλλον δεν ήταν φίλοι μου εξαρχής. Όταν έκανα το βίντεο κλιπ με τον Λευτέρη Πανταζή λέγανε στην τάξη, αλλά και οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Πανταζή. Και οι καθηγητές και τα παιδιά, ότι έχω σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή, εγώ τότε ήμουν 15 χρονών. Ήταν “καταπληκτική” η ατμόσφαιρα στο σχολείο», είπε η Βίκυ και κάπου εκεί καταλαβαίνεις γιατί κάθε φορά υποστηρίζει πώς ο χώρος της μόδας είναι σκληρός, μόνο που μάλλον πιο σωστό θα ήταν να λέει ο κόσμος για όσους ασχοληθούν με τη μόδα είναι σκληρός.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency