Η Βίκυ Καγιά μιλά για το Shopping Star και τον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη

Η Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά μιλά για την επιτυχία του Shopping Star αλλά και πώς αντιμετωπίζει την ''αντίπαλο'' Ελένη.

Η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στο Όλα Ξεκόλλα και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του Shopping Star. Φυσικά η ερώτηση που περιμέναμε να απαντήσει ήταν σχετική με την Ελένη Μενεγάκη καθώς η εκπομπή της δείχνει μία διαρκή ανοδική τάση και κάνει την ανατροπή στο μεσημεριανό τηλεοπτικό σκηνικό.

Για το Shopping Star

''Είναι θεάρες. Καταπληκτικές. Μαθαίνω κι εγώ από αυτές. Χαίρομαι που μαθαίνουν και εκείνες από εμένα αλλά μαθαίνω και εγώ από αυτές. Είναι χαρακτήρες δυνατοί. Ξέρουν τι θέλουν, πώς το θέλουν. Είναι σίγουρες για τον εαυτό τους. Κάποιες είναι πολύ όμορφες. Αληθινά. Πολύ μικρά κορίτσια και πολύ καλά παιδιά''.

Για τον ανταγωνισμό με την Ελένη Μενεγάκη

''Δεν είμαστε ακριβώς απέναντι. Για λίγο είμαστε απέναντι. Εγώ είπα: Αυτό θέλουν από το κανάλι, κάτι θα ξέρουν. Το βασικό μας μέλημα είναι να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν είναι εύκολο project. Χρειάζεται να διαβάζω και να συμβουλεύομαι τα χαρτιά μου. Μετά από πολλές εβδομάδες μας ανακοινώνουν πια ότι θα παίζαμε στις 3 το μεσημέρι. Μας φάνηκε λίγο περίεργο. Είναι λίγο κουφό. Αλλά τελικά πήγαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε πολύ καλά''.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ