CELEBRITIES

Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζει τα παιδιά της και σου φτιάχνει τη μέρα

NDP Photo Agency

Το διάλειμμα από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της με τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Greece's Next Top Model εκμεταλλεύτηκε η Βίκυ Καγιά για μια απόδραση με την οικογένειά της. Η Βίκυ Καγιά με την κόρη της Μπιάνκα, τον γιο της Κάρολο - Ηλία και τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά ταξίδεψαν στην (πολύπαθη φέτος) Εύβοια, όπως κάνουν κάθε καλοκαίρι και η κριτής του GNTM και fashion expert του "Shopping Star" ανέλαβε να καταγράψει τις ευτυχισμένες τους στιγμές εκεί σε μοναδικές φωτογραφίες.

Διάβασε επίσης: Η Βίκυ Καγιά φορά το τέλειο ολόσωμο κι εμείς σου βρήκαμε 10 stylish μαγιό για να δαμάσεις τα κύματα

Η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε μια σειρά από Insta Stories με τα παιδιά και τον σύζυγό της και παρόλο που κάλυψε εν μέρει τα πρόσωπα των παιδιών, είναι παραπάνω από φανερό ότι έχουν κληρονομήσει από τους γονείς τους τα γονίδια της γοητείας. Ποιο συγκεκριμένα τα χρώματα της Βίκυς Καγιά και τα σγουρά μαλλιά του Ηλία Κρασσά, αλλά και τη χαρά της ζωής που οι γονείς τους. τους μεταδίδουν κάθε στιγμή.

Instagram/vickykaya_

 

Instagram/vickykaya_

Instagram/vickykaya_

 

Instagram/vickykaya_

 

Instagram/vickykaya_

 

Η Μπιάνκα και ο Κάρολος- Ηλίας απόλαυσαν τα παγωτά τους και η Βίκυ Καγιά την παρέα του συζύγου της, ενώ την επομένη κατέγραψε και την βόλτα της κόρης της με άλογο σε ράντσο της περιοχής. Η μικρή Μπιάνκα έχει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό καθώς από μωρό ακόμα έκανε baby swimming και baby yoga. Μεγαλώνοντας, όπως βλέπεις, συνεχίζει να δοκιμάζει με την βοήθεια των γονιών της όσες περισσότερες δραστηριότητες γίνεται.

Instagram/vickykaya_

 

Η αγάπη για τον αθλητισμό είναι κάτι που της εμφύσησε από το πρώτο λεπτό η Βίκυ Καγιά, λάτρης της yoga και του power walking η ίδια. Όπως βλέπεις σε ένα από τα πρόσφατα post της με μαγιό στο Instagram, τα αποτελέσματα της άθλησης στο σώμα της είναι τουλάχιστον εμφανή.

 

Όσο για τα αποτελέσματα της μοναδικής χαράς που ζει με την οικογένειά της, αυτά αποτυπώνονται στο πρόσωπό της.

Instagram/vickykaya_

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency