CELEBRITIES

Το ξέσπασμα της Βατίδου κατά του Νίκου Μουτσινά και του GNTM ανεβαίνει όλο και περισσότερα levels

ndp

Συνήθως οι κόντρες της showbiz θέλουν δύο πρόσωπα να εμπλέκονται και να απαντούν το ένα στο άλλο. Στην περίπτωση της Εύης Βατίδου όμως, που την Παρασκευή αποφάσισε να σχολιάσει απόσπασμα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, δεν χρειάστηκε απάντηση για να ενισχυθεί το ξέσπασμά της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στις αρχές Φεβρουαρίου η Εύη Βατίδου είχε δηλώσει στις κάμερες που βρέθηκαν σε κοσμική εκδήλωση, σχετικά με το ενδεχόμενο να δούμε την κόρη της σε κάποιο μελλοντικό κύκλο του Greece’s Next Top Model: «Στο συγκεκριμένο, το ελληνικό Next Top Model δεν θα την άφηνα. Δεν θα τους έκανα τη χάρη. Σιγά μην αφήσω το δικό μου το παιδί να το κριτικάρουν αυτοί. Είσαι καλά; Με τίποτα!». Το ύφος, ειρωνικό, η σιγουριά μεγάλη και σε αυτό το μοτίβο όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ικανές τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κρίνουν ένα κορίτσι απάντησε: «Ούτε καν!».

«Είμαι η Εύη Βατίδου και θα αφήσω το παιδί μου να το κριτικάρει η συγκεκριμένη επιτροπή; Ε, όχι ρε παιδιά! Συγγνώμη κιόλας», είπε η Εύη Βατίδου. Στην συνέχεια δήλωσε ότι το πρόγραμμα ήταν πολύ λάθος και έπρεπε να κοπεί κιόλας αλλά στο ενδεχόμενο να συμμετείχε η ίδια στην κριτική επιτροπή είπε: «Στην κριτική επιτροπή θα πήγαινα και θα το έκανα και πολύ καλύτερα».

Αυτά όλα σχολιάστηκαν όπως καταλαβαίνεις στη στήλη «Χρυσή Τηλεόραση» της εκπομπής «Για την παρέα» και η Εύη Βατίδου άκουσε τα σχόλια την Παρασκευή οπότε και προβλήθηκαν εκτάκτως best off σημεία της εκπομπής. «Μέχρι το μισό το άκουγα. Λίγο κάηκα με αυτό το “σιγά μην αφήσω εγώ η Εύη Βατίδου το παιδί μου να πάει να το κρίνουν…” Γιατί να μην το κρίνουν, δεν κατάλαβα επειδή η μητέρα είναι μοντέλο είναι αναγκαστικά και το παιδί μοντέλο; Μετά κατάλαβα ότι δεν της αρέσει καθόλου η κριτική επιτροπή και έπρεπε να κοπεί κιόλας. Να κοπεί να μην έχουμε τι να παίξουμε εδώ πέρα. Μετά όμως είπε θα πήγαινε κριτική επιτροπή και θα το έκανε καλύτερα. Μπορεί η κοπέλα όντως να το έκανε καλά, καλύτερα δεν ξέρω, άλλα άμα δεν το έχεις κάνει και ποτέ…» είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς, και κατέληξε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έπαθε αυτό το πράγμα η Βατίδου που είναι και πολύ ωραίο το κραγιόν της. Κατά τα άλλα όλο λάθος».

Τι το ήθελε αυτό το λάθος; Η Εύη Βατίδου πιάστηκε από αυτή τη λέξη και έγραψε στο Instagram δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από την εκπομπή: «Σχετικά με τα σχόλια σου στην εκπομπή σου και το μονταρισμένο βίντεο που κόβεις το λόγο μου για να δημιουργήσεις εντυπώσεις και την κακή απόδοση δημοσιογραφίας όπως αποκαλείσαι Δημοσιογράφος -παρουσιαστής – ηθοποιός σου απαντώ ” Το λάθος είσαι ΕΣΥ ” και το κραγιόν μου που σου αρέσει θα στο στείλω να το δοκιμάσεις! ΚΥΡΙΕ … Νίκο Μουτσινά» Όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια έπεσαν βροχή και μίλησαν για σεξισμό εκ μέρους της Εύης Βατίδου.

Η «επίθεση» συνεχίστηκε σε stories στα οποία η Εύη Βατίδου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που κράτησε τον ηθοποιό μακριά από τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του, λέγοντας: «Κύριε, όπως σε αποκαλώ που ουδέποτε με αποκάλεσες Κυρία και Μάνα θα με κάλυπτες… Σου εύχομαι καλή ανάρρωση… από το νοσοκομείο αν με πληροφόρησαν καλά… Λουμπάγκο λέει… ε! Ήταν μικρός ο πόνος εύχομαι». Η ίδια στα stories της μίλησε για σάτιρα για μάχη Δαυίδ εναντίον Γολιάθ και άλλα πολλά, ενώ άφησε και μια ευθεία απειλή εκεί να υπάρχει για 24 ώρες στον κόσμο του Instagram. «Εάν το συνεχίσεις θα σε τελειώσω! Δεν σου ‘φτανε το νοσοκομείο, πάλι θες να πας; Ή ζητάς συγγνώμη ή απλά τελειώνεις».

Ο Νίκος Μουτσινάς πάντως δεν απάντησε δημόσια, αλλά όπως είδες αυτό δεν της στέρησε την αφορμή να φουντώσει λίγο παραπάνω. Η αφορμή ήταν απλά αχρείαστη και η Εύη Βατίδου φούντωσε, άστραψε και βρόντηξε και την επομένη, αυτή τη φορά χωρίς να μας κοινοποιεί αν το μένος είχε κάποιον άλλο παραλήπτη εκτός από το ίδιο τον Greece’s Next Top Model. «#1996 …Να λέμε αλήθειες .. Η πρώτη Ελληνίδα στην αγγλική #vogue ακολούθησαν 2 νομίζω σορρυ δεν ήσουν αυτή Και …Η Αλήθεια Είναι Έχω υπάρξει μοντέλο της #vogueuk Ευχαριστώ ! Μετά πήρα το Στέμμα 1999 ήμουν η αδικημένη του #ant1 Δεν βλέπεις καριέρα όμως…κάτι μικρο μπορείς να καταλάβεις …ρωτήστε …είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ της μικρής μου καριέρας ως μοντέλο . ΠΟΝΑΕΙ? Εσύ το 1996 τι έκανες ? Απλά είπαν ΟΧΙ σε σένα και στις άλλες απολογούμαι.. έμενα είπαν… Λυσσάξατε ….Εσείς της μόδας? ΤΟΛΜΑΤΕ? Καλά σορρυ είσαστε απλά Αλλού …να μην αναγνωρίζετε την μικρή καριέρα? Λυπάμαι… ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΒΑΤΙΔΟΥ …τολμώ. Κατά τα άλλα έγινα σταρ επειδή παντρεύτηκα τον Κούγια…Τον παντρεύτηκα το 2001 …το 1996 ήμουν εξώφυλλο στη #vogueuk ευχαριστώ και ζητώ συγγνώμη που επέλεξαν ΕΜΕΝΑ. Σιγά σιγά θα σας τα βγάλω…ΟΛΑ της μικρής μου καριέρας του ΤΟΤΕ …έχω και άλλα που απλά …δεν τα ξέρετε γιατί δεν ήθελα να τα πω #χαμηλωντονων.. ευχαριστώ .. First girl model in greece in @vogue», αναφέρει στην ανάρτηση της η Εύη Βατίδου.

 

Και το τέλος δεν ήρθε εκεί αφού το «ξέσπασμα» συνεχίστηκε και στα Insta Stories της. «Μιλάτε για μόδα, κάνετε μάθημα για τη μόδα που είναι Τέχνη και παράλληλα δεν αναγνωρίζετε τους ανθρώπους που έκαναν Καριέρα και είναι αυταπόδεικτη. Αυτό που θα σε πονέσει δεν είναι η vogue που δεν έχεις κάνει, θα σε πονέσει το αύριο… και το Στέμμα που δεν θα στο δώσει ΚΑΝΕΙΣ για να μάθεις να μην κάνεις bullying», είπε η Εύη Βατίδου και μάλλον ολοκλήρωσε.

Instagram/evivatidou

 

Instagram/evivatidou

 

Μάλλον, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Αφού η Εύη Βατίδου δεν χρεάζεται καν απάντηση για να ξαναπάρει μπροστά.

Πάντως σήμερα στο Πρωινό με παρέμβασή της, αρνήθηκε την οποιαδήποτε αναφορά στον Νίκο Μουτσινά πέρα από την αρχική της ανάρτηση της Παρασκευής. «Τα μηνύματα δεν αναφέρονται στον κ. Μουτσινά. Το μόνο που αναφέρεται στο Μουτσινά είναι αυτό που έχω δημοσιεύσει όταν ξεκίνησε εκείνη η ιστορία. Μην το χοντρύνουμε επειδή μπήκαν πολλοί στο instagram και έλεγαν διάφορα στο inbox», είπε η  Εύη Βατίδου που η κλήση της τερματίστηκε στον αέρα όπως ζήτησε η Φαίη Σκορδά όταν το πρώην μοντέλο την ρώτησε «αν το παίζει χαζούλα». Κράτησες σημειώσεις από όλα αυτά; Κάτι μου λέει ότι θα σου χρειαστούν για τα επόμενα επεισόδια του σήριαλ Εύη Βατιδου.

Επ, που πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency