CELEBRITIES

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου: Τέσσερα χρόνια γάμου και έρωτα

NDP Photo Agency

Στην παράσταση Ερωτευμένος Σαίξπηρ πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Και μάλλον αυτός ο ρόλος του ταιριάζει γάντι, αφού ο έρωτας είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής του τουλάχιστον τα τελευταία 4,5 χρόνια. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όπως συχνά αναφέρει σε συνεντεύξεις του, έχει βρει τον άνθρωπό του εδώ και καιρό και αυτός δεν είναι άλλος από την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου. Σε κάθε κοινή εμφάνιση του ζευγαριού που παντρεύτηκε σε σκηνικό μεσαιωνικής ωδής στην αγάπη, στην ρομαντική Βενετία τον Ιούλιο του 2014, αυτός ο έρωτας είναι ακόμα φανερός στα διάπλατα χαμόγελά τους. Κι αν δεν με πιστεύεις δες εδώ.

NDP Photo Agency

 NDP Photo Agency

Το ζευγάρι συνάντησε ο φωτογραφικός φακός στην τελευταία του βραδινή έξοδο στη μουσική σκηνή Βοτανικός Plus, όπου ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης παρουσιάζει τη μουσική παράσταση Η συνοικία ασμάτων. Τα χαμόγελα της ευτυχίας όπως βλέπεις είναι πάντα εκεί. Αυτή τη φορά το χαμόγελο συνοδεύεται και από ασορτί outfit για το ζευγάρι αλλά και για την φίλη που τους συνόδευσε. Πλήρης αρμονία.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

«Ο γάμος πάει καλά. Ο γάμος δεν σκοτώνει τίποτα. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι θέμα πως το ζευγάρι έχει συνηθίσει να ζει μαζί και πριν το γάμο. Υπάρχει μια γλυκιά ευθύνη που έχει ο ένας για τον άλλον. Η γυναίκα μου με επηρεάζει σε κάποια πράγματα, στο θέμα της δουλειάς ας πούμε ως θεατής. Έχει πει πράγματα που δεν της αρέσουν και τα αλλάζω», είπε πρόσφατα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ευθύνη και έρωτας, όπως κατάλαβες είναι η συνταγή της επιτυχίας.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency