CELEBRITIES

Βασίλης Καρράς: Οι τρεις απαγωγές και άλλες τρεις άγνωστες πτυχές της ζωής του

ndp

Καλεσμένος στην εκπομπή «It's Showtime» του Νίκου Κοκλώνη στο Open βρέθηκε ο Βασίλης Καρράς το Σάββατο. Ο τραγουδιστής που χαράζει την δική του επιτυχημένη πορεία στο λαϊκό τραγούδι τις τελευταίες δεκαετίες, τραγούδησε στην εκπομπή και μίλησε για την ζωή του στον Νίκο Κοκλώνη. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το γεγονός ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις φορές στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βασίλης Καρράς δεν αποκάλυψε πολλά για τις τρεις απαγωγές υπό την απειλή όπλων, και δήλωσε στον Νίκο Κοκλώνη πώς γι’ αυτά θα μιλήσει στην αυτοβιογραφία του αν ποτέ την γράψει. Ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει από τους απαγωγείς του και τις τρεις φορές παρόλο που απειλήθηκε η ζωή του.

Ο αποκαλούμενος και «άρχοντας της καψούρας» πλέον είναι έτοιμος να εκδόσει το πρώτο του βιβλίο με ανέκδοτους στίχους και αγαπήμενα τραγούδια του. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τη δημιουργία κοινωφελούς ιδρύματος το οποίο θα ονομάζεται «Στέγη του τραγουδιστή». Και αν ο Βασίλης Καρράς «θύμα απαγωγής» και ο Βασίλης Καρράς «συγγραφέας» σου ήταν άγνωστες εκδοχές του τραγουδιστή, σου έχω κι άλλες.

Κάτοχος Ρεκόρ Guinness

Τον Μάιο του 2017 ο Βασίλης Καρράς κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, για μία sold out συναυλία που πραγματοποίησε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Την συναυλία στο στάδιο ARENA παρακολούθησαν 17.000 θεατές, ενώ εκτός του σταδίου πρσοσπάθησαν μάταια να βρουν εισιτήριο άλλοι 5.000. Ο Βασίλης Καρράς έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που κατάφερε να γεμίσει το συγκεκριμένο στάδιο στη Βουλγαρία και έτσι πήρε μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Και παρακάτω μπορείς να δεις μέρος της συναυλίας του.

 

Πολλάκις πλημμυροπαθής

Όπως και θύμα απαγωγής δεν έπεσε μία φορά αλλά τρεις, έτσι ο Βασίλης Καρράς έχει πέσει επτά φορές θύμα του μένους της φύσης. «Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου στην Σταυρούπολη, δεν έχουν μείνει ούτε παιδικές φωτογραφίες να θυμάμαι, τα είχε πάρει επτά φορές ψυγεία, κουζίνες…» είχε αποκαλύψει ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Όλα καλά» με αφορμή τότε τις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.

Είναι «χαζομπαμπάς»

Μπορεί να μην ξέρεις πολλά για τη ζωή του εκτός πίστας αλλά ο Βασίλης Καρράς ζει μια ήρεμη ζωή κοντά στη σύζυγό του Χριστίνα και την κόρη του Ειρήνη. Η τελευταία έχει αναλάβει τη λειτουργία του «Κήπου του Ζορμπά» της ταβέρνας που βρίσκεται στο χώρο δεξιώσεων «Το χωριό της Ειρήνης» που είχε φτιάξει ο πατέρας της στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Η όμορφη κόρη του συχνά μοιράζεται φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook και φυσικά ανάμεσά τους καμιά φορά κάνει την εμφάνισή της και μία φωτογραφία με τον διάσημο πατέρα της.

 

«Η κόρη μου ασχολείται με το «Χωριό Ειρήνη». Εγώ της είπα τις δυσκολίες και την αλήθεια για τη ζωή του καλλιτέχνη. Είναι θέμα δικό της το τι θα επιλέξει να κάνει τελικά. Πάντως ναι… Είμαι χαζομπαμπάς!», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency