CELEBRITIES

O Βασίλης Καλλίδης έστειλε μήνυμα στον Steve του Beverly Hills και έλαβε απάντηση

NDP Photo Agency

Όλο για το πώς βλάπτουν τα social media τη ζωή μας μιλάμε και νισάφι πιά. Καιρός να πούμε και κάτι καλό. Και το καλό δεν είναι άλλο από την αρχική επιδίωξη των ανθρώπων που τα σκέφτηκαν, τα ανέπτυξαν και τα έφεραν στη ζωή μας, το να ενώνει ανθρώπους και να τους επιτρέπει να επικοινωνούν. Κάπως έτσι το σκέφτηκε ο Βασίλης Καλλίδης και είπε: «Ε λοιπόν εγώ θέλω να τα πω με τον Ian Ziering», δηλαδή τον Steve από τη θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills». Και καλώς έπραξε.

Διάβασε κι αυτό: Το sneak peak της επιστροφής του Μπέβερλι Χιλς σε μεταφέρει απευθείας στην εφηβεία σου

Ο Βασίλης Καλλίδης όπως θα έχεις καταλάβει ως τώρα, πρέπει να είναι fan της σειράς που στα 90’s άλλαξε την κοσμοθεωρία μας περί εφηβικών δραμάτων. Με την ευκαιρία του reboot της σειράς για την οποία σε αυτό το τίμιο site έχουμε γράψει ουκ ολίγα κείμενα, ο γνωστός σεφ δε δίστασε να στείλει το μήνυμά του και να εκφράσει τον ενθουσιασμό του που από τις 7 Αυγούστου το Beverly Hills επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση.

 

«Γεια σας κε Ziering. Ελπίζω η οικογένειά σας κι εσείς να είστε καλά. Είμαι ένας Έλληνας fan του Beverly Hills. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ και να μη στείλω αυτό το μήνυμα» έγραψε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καλλίδης εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της σειράς. «Ήσασταν πάντα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά. Είμαι τόσο χαρούμενος που το show επιστρέφει. Να προσέχετε» κατέληξε το μήνυμά του.

Andy Kropa/Invision/AP

Andy Kropa/Invision/AP

Και μπορεί η απάντηση του Ian Ziering να ήταν λιτή και απέριττη αλλά κανείς δεν αμφισβητεί ότι ήταν απάντηση. Και σαν fan που έχω στείλει μήνυμα στο Σταύρο Ζαλμά και δεν έχω λάβει απάντηση (το καταγγέλλω γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να το πάρει το μάτι του εδώ) αυτό το «Ουάου» συναίσθημα του «Απάντησε!» το συμμερίζομαι ιδιαιτέρως. Όσο για το τι απάντησε ο Ian Ziering, αυτό ήταν «Ευχαριστώ». Η είδηση σχολιάστηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» και ο Βασίλης Καλλίδης τη μοιράστηκε σε ένα Insta Story του.

Instagram/Vaskallidis

 

Για να σου θυμίσω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το reboot της σειράς, εκτός από την ημερομηνία της πρεμιέρας της, να σου πω πως ο τίτλος είναι “BH 90210” και αναμένεται να δούμε να επιστρέφουν σε αυτή οι Jason Priestley, Jenny Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling, επιστρέφουν ως Brandon, Kelly, Steve, Andrea, David και Donna αντίστοιχα, μαζί με την Shannen Doherty στον ρόλο της Brenda.

Όσο για το τι θα δούμε στη νέα εκδοχή της σειράς που αγαπήσαμε στα 90’s; Το κανάλι Fox αποκαλύπτει στην περιγραφή της σειράς: «Έχοντας τραβήξει διαφορετικούς δρόμους 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς οι Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian και Tori συναντιούνται όταν ένας από αυτούς προτείνει να αναβιώσουν τη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Αλλά το να το βρεθούν για να κάνουν τη σειρά τελικά εξελίσσεται σε μία πολύ καλύτερη σαπουνόπερα από την ίδια την νέα σειρά. Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, παλιά φλερτ, φίλοι και “εχθροί” ξανασυναντηθούν, καθώς αυτό το εμβληματικό καστ -που όλος ο κόσμος παρακολούθησε να μεγαλώνει και να ωριμάζει παρέα- προσπαθεί να πιάσει το νήμα εκεί όπου το άφησε;».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency