CELEBRITIES

Βάνα Μπάρμπα: “Είχα τον τίτλο της γυναίκας αράχνης και δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά”

ndp

Τις πόρτες του σπιτιού της άνοιξε η Βάνα Μπάρμπα στην κάμερα του Πρωινού. Η ηθοποιός μίλησε για το παρελθόν της ως sex symbol αλλά και για το παρόν της στο οποίο απολαμβάνει τη ζωή και την ηλικία της και αποκάλυψε με χιούμορ τον φόβο της ότι αυτός ο τίτλος θα την συνοδέψει ακόμα και στην τελευταία της κατοικία.

«Δεν είναι αυτή η ομορφιά των 20 και των 30, υπάρχει γοητεία που είναι επίσης καλοδεχούμενη και είναι πολύ ωραίο πράγμα. Δεν πρέπει η γυναίκα να φοβάται να εκτεθεί, δεν πρέπει να φοβάται να πει την ηλικία της, να φοβάται να πει την ηλικία της. Εγώ φυσικά και τη λέω είμαι 53. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα στις γυναίκες να μην φοβούνται που μεγαλώνουν. Και στα 60 μπορείς να ερωτευτείς και στην ηλικία την δικιά μας μπορείς να ξαναζήσεις όμορφα. Αυτό που φοβούνται να πουν την ηλικία τους, άσε που ντύνονται σαν παιδούλες και τις βλέπεις με τις μούρες εκεί. Έλεος ρε φίλε, μόνο στην Ελλάδα υπάρχει τέτοιος κομπλεξισμός. Είναι τρομερό να τις βλέπεις να παλιμπαιδίζουν», είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα.

 

«Δεν είναι εύκολο για μια γυναίκα να μεγαλώνει, όταν οι πόρτες από τις οποίες ξεκίνησε την καριέρα της ήταν η ομορφιά. Βέβαια αυτό μου στέρησε άλλα πράγματα, δεν με αποδέχτηκαν ποτέ ως ηθοποιό ήμουν η “όμορφη”. Τώρα θα κάνω μια σπουδαία ταινία καθαρά ελληνική που θα υποδυθώ μια μεγάλη γυναίκα και μου αρέσει θα είμαι με ρυτίδες, με πλεξούδες, μου δίνεται ευκαιρία να δείξω κι άλλα πράγματα», τόνισε η ίδια ενώ για τον χαρακτηρισμό «γυναίκα αράχνη» είπε: «Τώρα αυτό με προσβάλει, είναι δυνατόν να έχω μόνο τίτλο. Δεν μπορεί να υπάρχει καπνός και να μην υπάρχει φωτιά». Και τι άλλο περίμενες να δηλώσει μια γυναίκα σαν εκείνη; Η Βάνα Μπάρμπα είναι μοιραία και στα 53 της χρόνια και πάντοτε.

Σε άλλα νέα, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε και στο κομμάτι της μητρότητας, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν εύκολο να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, και μίλησε για τη σχέση της με την κόρη της Φαίδρα που πλέον είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της.

Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson