CELEBRITIES

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα δηλώνει: “Στο σχολείο άρχισαν να λένε ότι είμαι ψωνάρα”

NDP Photo Agency

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα έχει γίνει 16 ετών και όσο μεγαλώνει αποτελεί την ζωντανή απόδειξη της φράσης «κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα». Όμορφη με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ομοιότητα με την ηθοποιό μητέρα της, η Φαίδρα Μαρασλή έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της επιτυχημένα βήματα στο modelling.

Η Φαίδρα Μαρασλή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό You και μίλησε στη Τζώρτζια Συρίχα για τη σχέση της με τη διάσημη μαμά της, Βάνα Μπάρμπα, την απουσία του πατέρα της από την ζωή της, τα όνειρά της για το μέλλον αλλά και τα σχόλια που έχει ακούσει στο σχολείο από όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας.

Τις φωτογραφίες της καθώς και αποσπάσματα της συνέντευξης σχολίασε σήμερα η ομάδα της εκπομπής Πρωινό.

 

«Οι συμμαθητές μου δεν πολυνοιάζονται, δεν είμαι κάτι επειδή είμαι κόρη της Μπάρμπα. Δεν έχουν ζηλέψει τις ανέσεις που έχει η ζωή της μαμάς μου, με έχουν ζηλέψει όμως για το μόντελινγκ και το έδειχναν. Όταν ξεκίνησα τις επιδείξεις και το εκμυστηρεύτηκα σε δύο κολλητούς μου και το έμαθε όλο το σχολείο. Άρχισαν τότε να λένε ότι είμαι ψωνάρα και υπερόπτης. Καμία σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Φαίδρα Μαρασλή. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν θα πήγαινε στο GNTM, καθώς θεωρεί ότι «βάζουν τα κορίτσια σε κάποιες εξευτελιστικές δοκιμασίες».

«Όχι, με τίποτα, είμαι κατά. Αν και ζούμε στην εποχή των πλαστικών και στο εξωτερικό τα μοντέλα είναι φουλ στις πλαστικές, όπως η Bella Hadid, εγώ λέω “όχι” στις πλαστικές» απάντησε η 16χρονη με την έντονη φυσική ομορφιά σε ανάλογη ερώτηση.

Η σχέση της με τη Βάνα Μπάρμπα είναι καλή και οι δυο τους τα λένε σαν καλές φίλες, όπως παραδέχεται η Φαίδρα και εκφράζει την επιθυμία της η μητέρα της να έβρισκε έναν σύντροφο να ερωτευτεί, «γιατί είναι πολλά χρόνια μόνη της». Στον αντίποδα οι σχέσεις με τον μπαμπά της, που της χάρισε και το εύηχο επώνυμό της, οι οποίες είναι ανύπαρκτες. «Όχι, μου λείπει το πατρικό στοιχείο. Το να μην είναι ο μπαμπάς δίπλα μου ξέρεις πόσο πονάει; Είχα διαβάσει σε βιβλίο ψυχολογίας ότι η κόρη που δεν έχει τον πατέρα δίπλα της είναι το αντίστοιχο όταν ένας πατέρας κακοποιεί την κόρη του, έχει τον ίδιο αντίκτυπο. Είναι άσχημο, αλλά τι να κάνω; Δεν επιλέγεις πάντα τους γονείς», είπε χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency