CELEBRITIES

Βαλάντης: Οι εξελίξεις για την υγεία του μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου

NDP Photo Agency

Πριν από μερικές μόνο μέρες η εξομολόγηση του Βαλάντη στην Φαίη Σκορδά είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία για την υγεία του τραγουδιστή. Ο Βαλάντης διαγνώστηκε με όγκο στον νεφρό στις εξετάσεις που υποβλήθηκε για να πάρει μέρος στο Nomads και αναγκάστηκε όχι μόνο να παραμείνει στην Ελλάδα αλλά και να μπει στο νοσοκομείο για να προχωρήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο ίδιος υπεβλήθη σε επέμβαση και όλα πήγαν κατ’ευχήν. Τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του μετέφερε ο ίδιος μέσω Instagram, από το κρεβάτι του νοσοκομείου, έχοντας στο πλευρό του τον θεράποντα ιατρό του που εξέδωσε για τους διαδικτυακούς φίλους του τραγουδιστή το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

«Καλημέρα σας! Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πάρα πολύ καλά», είπε ο τραγουδιστής δίνοντας τον λόγο στον ιατρό του που συμπλήρωσε: «Ο Βαλάντης υποβλήθηκε σε μία εγχείρηση στο νεφρό. Είχε ένα τυχαίο εύρημα, ένας όγκος στον δεξιό νεφρό. Υπεβλήθη σε μερική νεφρεκτομή χωρίς τομές, τα πήγε περίφημα και αύριο παίρνει εξιτήριο. Έχει θεραπευτεί πλήρως κι ευτυχώς που δεν άκουγε τους διαφόρους που του έλεγαν διάφορα».

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Βαλάντη που σχολίασε αναρτώντας το video: «Ευχαριστώ πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου στείλατε! See you soon».

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency