CELEBRITIES

Ο Βαγγέλης Περρής κατακεραυνώνει Μαυρίδη και Σπυροπούλου. Μακάρι, να μη διαβάσουν τις δηλώσεις του

NDP Photo Agency

Στο περιοδικό You παραχωρεί συνέντευξη ο Βαγγέλης Περρής που θα βρεθεί φέτος πίσω από τις κάμερες στην ταξιδιωτική εκπομπή της Δέσποινα Βανδή που θα προβληθεί στο Open. Μιλά για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δε λες πως τους λατρεύει, το μόνο σίγουρο.

Για τον Γιώργο Μαυρίδη

«Νομίζω πως η εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι η επιτομή των υποσχέσεων που μας δόθηκαν. Είδαμε μία τηλεόραση όχι απλά από τα παλιά, αλλά από τα χειρότερα. Βαρετή, πομπώδη, ανέμπνευστη. Με αστεία για π%$&^ς και φασολάδες που ήλπιζες ότι κάποια στιγμή θα είχαν εξαφανιστεί από την τηλεόραση. Και λες, γιατί έγινε όλο αυτό το πράγμα;»

Και έρχεται η ερώτηση της δημοσιογράφου. Φταίει το κόνσεπτ ή μπορεί ο Μαυρίδης τελικά να μην το έχει ως παρουσιαστής; Και έρχεται και η απάντηση του Βαγγέλη Περρή. «Ε, προφανώς. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για όλα. Αιφνιδίως ο Μαυρίδης έγινε παρουσιαστής και σκηνοθέτης. Ήταν πολλά αυτά για μία μικρή πλατούλα σαν τη δική του και αυτό δεν το λέω υποτιμητικά. Δεν μπορώ εγώ ξαφνικά στο τετράδιο να πω ότι είμαι ελαιοχρωματιστής.»

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Το My Style Rocks είναι ένα καράβι που αποδείχθηκε από πέρσι θωρηκτό. Έχει δείξει ότι το σκαρί του αντέχει στις τρικυμίες και είπαν ”ίσως επειδή αντέχει στις τρικυμίες, για καπετάνιο να βάλω κάποιον που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν δόκιμος”. Αυτό ήταν ρίσκο. Η εκπομπή δεν έχει τη φόρα που είχε πέρσι. Είναι λάθος η σύνθεσή της. Και η καπετάνισσα φταίει αλλά και ότι η κριτική που γίνεται στις παίκτριες δεν έχει τη βαρύτητα που είχε πέρσι. Η Κωνσταντίνα δεν είναι πολυεργαλείο, δεν είναι και ο Μιχαήλ Άγγελος της παρουσίασης. Αυτό που της έδωσαν ήταν παραπάνω από αυτό που χρειαζόταν.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency