CELEBRITIES

Η Kate Upton θα μπορούσε άνετα να γίνει η νέα Μις Ελληνικός Τουρισμός

Joel C Ryan/Invision/AP

Τι κι αν τα «βάλαμε» τον περασμένο μήνα με την Gigi Hadid που προέτρεψε τους διαδικτυακούς της φίλους να μην ταξιδεύουν πια στη Μύκονο και να ξοδέψουν αλλού τα χρήματά τους; Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ένα όνειρο ζωής για πολλούς κατοίκους του εξωτερικού κι έτσι η Gigi Hadid μπορεί να έφυγε δυσαρεστημένη αλλά ήρθε στη θέση της η Kate Upton να ενθουσιαστεί με τις ομορφιές της χώρας μας. Ως άλλη πρέσβειρα του ΕΟΤ, η ηθοποιός και μοντέλο εδώ και μέρες μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην χώρα μας.

Διάβασε κι αυτό: Η Gigi Hadid απαντά σε όσους ενοχλήθηκαν με την ανάρτησή της για την κλοπή στη Μύκονο

«Ήταν όνειρο ζωής για εμένα να δω την Ακρόπολη που είναι γνωστή σαν σύμβολο της κληρονομιάς και της δόξας της Ελλάδας. Είμαι τόσο χαρούμενη που επιτέλους κατάφερα να τη δω από κοντά! Λατρεύω να μαθαίνω για την κουλτούρα και την ιστορική προσφορά αυτών των μνημείων στον κόσμο. Νιώθω τόσο ευλογημένη που εξερευνώ όλη αυτή την ομορφιά εδώ στην Ελλάδα», έγραψε η Kate Upton ποζάροντας με πόδια – κολώνες μπροστά στις κυριολεκτικές κολώνες του Παρθενώνα.

 

Το επόμενο ενσταντανέ τη βρήκε σε ένα σκάφος με μπλε γύρω της και λίγο πράσινο στο βάθος, να απολαμβάνει ένα ακόμα «άυλο» αγαθό του μεγάλου ελληνικού καλοκαίριου. «Ρουφώντας τον ελληνικό ήλιο», έγραψε ποζάροντας ευτυχισμένη με το μαγιό της και χωρίς καμία ανασφάλεια 10 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Σειρά είχε το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, θαυμάζοντας το οποίο η Kate Upton ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το μνημείο.

Διάβασε επίσης: Γέννησε η Kate Upton: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό της

View this post on Instagram

Soaking up the Grecian sun

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

 

Κι από την Αθήνα βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι και το διάσημο πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής, από όπου μοιράστηκε ένα ακόμα στιγμιότυπο ολοκληρώνοντας τις διακοπές της. «Μαγευτική θέα στο ξενοδοχείο. Το να κοιτάζω την ακτή με έκανε να νιώθω τόσο γαλήνια. Ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι στο ενεργητικό μου», έγραψε το μοντέλο με τον σύζυγό της Justin Verlander να συμφωνεί με το σχόλιο.

 

Γι’ αυτό σου λέω, αν ψάχνεις για την επόμενη Μις Ελληνικός Τουρισμός, την βρήκες και κάνει ήδη την μεγαλύτερη δυνατή διαφήμιση στην Ελλάδα. Kate πάντα τέτοια και παγκόσμια ειρήνη εύχομαι.

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP