CELEBRITIES

Η Uma Thurman και ο 17χρονος γιος της, Levon, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Andy Kropa/Invision/AP

Μερικά παιδιά όπως η πριγκίπισσα Charlotte για παράδειγμα, δεν μοιάζουν στους γονείς τους, αλλά στις προγιαγιάδες τους. Άλλα έχουν κληρονομήσει κατευθείαν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γονιών τους και όταν ποζάρουν στο πλάι τους δεν είσαι σίγουρη αν πρόκειται για αδέρφια ή για γονείς με παιδιά. Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή της Uma Thurman και του 17χρονου γιου της Levon. Ο Levon Roan Thurman Hawke, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του, είναι το δεύτερο παιδί που απέκτησε η ηθοποιός με τον συνάδελφό της Ethan Hawke κατά τη διάρκεια του γάμου τους και είναι επιπλέον ο αγαπημένος συνοδός της μαμάς του σε events μεγάλου κύρους και επίσημου dress code.

Σε τέτοιες περιστάσεις ο Levon, αφήνει στην άκρη τον 17χρονο έφηβο εαυτό του, ντύνεται με τα καλά του και ποζάρει στο πλευρό της μητέρας του στο κόκκινο χαλί. Και όλοι προσπαθούμε να τους ξεχωρίσουμε. Τελευταία κοινή εμφάνιση μητέρας και γιου και αφορμή για τούτες εδώ τις ταπεινές αράδες, στάθηκε η εμφάνιση της Uma Thurman και του Levon σε επίδειξη μόδας του οίκου Prada στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Πέμπτης. Τα στιγμιότυπά από την εμφάνισή τους ανέβασε ο Levon στο Instagram και σε καλώ να διαπιστώσεις και μόνη σου την ομοιότητά τους παρακάτω.

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Levon συνόδευσε την μητέρα του στο κόκκινο χαλί. Η ομοιότητά τους είχε γίνει ξανά φανερή στο Φεστιβάλ των Καννών του 2017 όταν οι δυο τους πόζαραν και πάλι δίπλα δίπλα.

AP Photo/Alastair Grant

AP Photo/Alastair Grant

Photo/ Louis Lanzano

Arthur Mola/Invision/AP

Κι αν δεν βλέπεις εύκολα την ομοιότητα στο σήμερα που η Uma είναι πλέον 49 ετών μπορείς να τη δεις πιο κάτω στα (late) 90’s και τα (early) 00’s και να πειστείς ακόμα πιο βαθιά. Ύψος, κατάξανθα μαλλιά, αδύνατο σώμα με μακριά άκρα, γαλάζια μάτια, έντονο χαμόγελο, είναι όλα εκεί, ατόφια.

AP Photo

1994, AP Photo

AP Photo/Michael Caulfield

Oscars 1995, AP Photo/Michael Caulfield

AP Photo/Max Nash

2003, AP Photo/Max Nash

Photo/ Louis Lanzano

2004AP Photo/ Louis Lanzano

Ο Levon έχει αποκτήσει δύο αδερφές από την μητέρα του, τη Maya επίσης από την σχέση της με τον Ethan Hawke αλλά και τη μικρή Luna, καρπό του έρωτά της με τον Arpad Busson. Ο ίδιος συχνά μοιράζεται φωτογραφίες με τις αδερφές του και τη μητέρα του στο Instagram.

 

Όσο για τον πατέρα του, Ethan Hawke κι από εκείνη την πλευρά έχει αποκτήσει δύο ακόμα αδερφές από τον δεύτερο γάμο του ηθοποιού, την Clementine και την Indiana. Μεγάλη οικογένεια, ευλογημένο DNA και πολλή αγάπη. Η καλύτερη συνταγή επιτυχίας.

View this post on Instagram

Another wholesome Polaroid

A post shared by Levon Thurman Hawke (@levon.th) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP