CELEBRITIES

Ψινάκης – Νταλάρας αποχαιρετούν τον Τζίμη Πανούση με τα πιο συγκινητικά μηνύματα

NDP

Ο θάνατος του Τζίμη Πανούση το μεσημέρι του Σαββάτου ''πάγωσε'' την Ελλάδα που είδε ένα μεγάλο καλλιτέχνη να φεύγει πριν ακόμα συμπληρωθεί ο πρώτος μήνας του νέου έτους.

Τα μηνύματα για τον ”Τζιμάκο” ήταν πολλά, με αυτά του Ηλία Ψινάκη και του Γιώργου Νταλάρα – με τον οποίο ο Πανούσης είχε φτάσει στα δικαστήρια για μια κόντρα που ξεκίνησε το 1997- να ξεχωρίζουν.

Ο Γιώργος Νταλάρας άφησε στην άκρη τα δυσάρεστα του παρελθόντος και έγραψε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:

”Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι”.

 

Η ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη, από την άλλη, ήταν σε τελείως διαφορετικό κλίμα. Ο Δήμαρχος Μαραθώνα δημοσίευσε στο Instagram το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον τραγουδοποιό, όταν οι δυο τους είχαν συζητήσει περί συμμετοχής του άτυχου Τζίμη στο ”Ελλάδα έχεις Ταλέντο”.

”Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτο σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω… Δεν πειράζει… Κάθε εμπόδιο για καλό…  Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και καντους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσύ ξέρεις…!!!

Bon voyage Θεά μου…!!!”, έγραψε συγκινώντας τους πάντες.

Κεντρική φωτογραφία: NDP / Nikolareas, Daskalakis, Poupoulidou