CELEBRITIES

Έφυγε από τη ζωή η Τζέσυ Παπουτσή

NDP Photo Agency

Την Κυριακή 1 Ιουλίου λιγο μετά τις 7 το απόγευμα έφυγε από τη ζωή  η Τζέσυ Παπουτσή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, εξαιτίας όγκου στο κεφάλι. Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί στο παρελθόν με μηνιγγίωμα, κατάσταση για την οποία είχε μιλήσει το 2014 στην εκπομή Joy του ΣΚΑΪ.

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω «θα είναι από περούκα»… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία. Δεν μαθεύτηκε, γιατί δεν ήθελα εγώ», είχε πει η αγαπημένη κωμικός.

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και υπηρετούσε το θέατρο μια ολόκληρη ζωή. Η ίδια είχε συμμετάσχει σε πάνω από 50 τηλεοπτικές σειρές -χαρακτηριστικοί ήταν μεταξύ πολλών άλλων οι ρόλοι της ως κας Κόλλια στο «Πάτερ ημών» και Κακουδάκη στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη- και 8 κινηματογραφικές ταινίες. Τον Ιούνιο του 2008 παντρεύτηκε το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο, τον οποίο και πρωτογνώρισε το 1995. Η ηθοποιός είχε παντρευτεί στο παρελθόν ξανά τον Θάνο Καληώρα και είχαν μαζί ένα γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα.

Κεντρική σελίδα: NDP Photo Agency