CELEBRITIES

Η συγκινητική φωτογραφία του Ιάσονα Καζάκου “πλάι” στην γιαγιά του, Τζένη Καρέζη

Η Τζένη Καρέζη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 58 ετών, τον Ιούλιο του 1992. Αυτό, πολλά χρόνια πριν γεννηθούν τα εγγόνια της, η Τζένη και ο Ιάσονας, παιδιά του μοναχογιού της Κωνσταντίνου Καζάκου. Ωστόσο, τα δύο αυτά παιδιά δεν μπορούν παρά να αισθάνονται περήφανα που γιαγιά τους είναι μια γυναίκα που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον ελληνικό κινηματογράφο και όχι μόνο.

Το βράδυ της Κυριακής, το Star προέβαλε μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες με πρωταγωνίστρια την Τζένη Καρέζη, τη ρομαντική κομεντί «Τζένη, Τζένη» με τον Ανδρέα Μπάρκουλη στο πλευρό της. Ο γιος της Κωνσταντίνος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία του 6χρονου γιου του Ιάσονα να παρακολουθεί την Τζένη Καρέζη. Στο story με την φωτογραφία, ο ηθοποιός σημείωνε απλά: DNA.

Ο Ιάσονας είναι το δεύτερο παιδί του Κωνσταντίνου Καζάκου και το πρώτο από τον δεύτερο γάμο του με την Fashion Editor Ιωάννα Μαρτζούκου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και μαζί απέκτησαν τον γιο τους τρία χρόνια αργότερα. Στις αρχές μάλιστα του Σεπτέμβρη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από τον γάμο τους, με αφορμή την επέτειο 9 χρόνων. “9 years and counting…” έγραφε πλάι στη φωτογραφία όπου κρατούσε τη νύφη στην αγκαλιά του.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος υπήρξε για χρόνια παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό, Τάνια Τρύπη, με την οποία έχουν μια κόρη, την Τζένη. Η Τζένη Καζάκου έκλεισε φέτος τα 18 χρόνια και απολαμβάνει συχνά selfie με την διάσημη οικογένειά της. Στην φωτογραφία που ακολουθεί, που ανέβασε η μητέρα της στο Instagram, ποζάρει με την Τάνια Τρύπη και τον παππού της Κώστα Καζάκο.

View this post on Instagram

A post shared by Τανια Τρυπη (@tania_tripi_official) on