CELEBRITIES

Οι διάσημοι που μάλλον δεν ήξερες ότι είχαν δίδυμα αδέρφια

@2023 Vianney Le Caer/Invision/AP Images

Τα δίδυμα αδέρφια αποτελούν για όλους εμάς που δεν έχουμε δίδυμα αδέρφια ένα μυστήριο της ζωής. Όταν τα γνωρίζουμε τα ρωτάμε για τη σύνδεσή τους, πώς αντιλαμβάνονται το ένα τα συναισθήματα του άλλου κι αν αισθάνονται τα ίδια πράγματα ταυτόχρονα. Το κάνουμε γιατί στη γύρω μας ζωή, αυτή που αποκαλούμε «αληθινή» συνήθως βλέπουμε αυτά τα δίδυμα μαζί, τα γνωρίζουμε μαζί, κάνουν παρέα, είναι συχνά αχώριστα και η σχέση τους δεν θυμίζει σε τίποτα την ψυχρότητα μεταξύ της Phoebe και της Ursula στα «Φιλαράκια».

Είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που όταν μαθαίνουμε πρώτη φορά ότι κάποιος διάσημος έχει δίδυμο αδερφό και δεν το ξέραμε, κάπου λίγο αυτή η νέα γνώση μας σοκάρει. Γιατί κανονικά οι ηθοποιοί που έχουν δίδυμα αδέρφια, θα έπρεπε να εμφανίζονται μαζί τους στις ταινίες. Πάρε για παράδειγμα τη Mary Kate και την Ashley Olsen. Τι, όχι;

Scarlett- Hunter Johansson

διάσημες δίδυμα αδέρφια ⓒ 2023 Andy Kropa/Invision/Associated Press

Εξίσου ωραίος με την διάσημη αδερφή του είναι ο Hunter Johansson. Τόσο ωραίος που το «κρίμα» που η πιο πάνω μας θεωρία δεν βρίσκει καμία εφαρμογή στην πραγματική ζωή, ακούγεται λίγο πιο δυνατά.

Rami – Sami Malek

διάσημοι δίδυμα αδέρφια Ο Rami Malek with με τον αδερφό του Sami και τον Jeff Garlin. / Joe Scarnici/WireImage/Getty Images/Ideal Image
Ο Rami Malek with με τον αδερφό του Sami και τον Jeff Garlin.

Σε αυτήν την περίπτωση το «κρίμα» πάει περισσότερο στην επιλογή των γονιών να ονομάσουν τα δύο αδέρφια Malek, Rami και Sami. Σαν να μην έφτανε που ήταν δίδυμα και σίγουρα φορούσαν παρόμοια ρούχα, έπρεπε να έχουν και σχεδόν ίδια ονόματα. Μόνο ένα γράμμα διαφορά.

Vin Diesel – Paul Vincent

Σε αντίθεση με τον Vin, o δίδυμος αδερφός του Paul ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Paul δουλεύει ως ηχολήπτης και έχει συνεργαστεί με τον Vin Diesel σε κάποιες από τις ταινίες του.

 

Ashton – Michael Kutcher

διάσημοι δίδυμα αδέρφια Adam Bettcher/Getty Images for Starkey Hearing Foundation/ Getty Images/ Ideal Image

 

Ο δίδυμος αδερφός του Ashton Kutcher έχει γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση. Ο ηθοποιός μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Michael όταν παρέλαβε το Robert D. Ray Pillar of Character Award το 2017. «Γεννήθηκα με δίδυμο αδερφό οπότε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον κόσμο έπρεπε να τον μοιραστώ με κάποιον άλλο. Μοιραζόμουν όλα τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα, το δωμάτιό μου, τα ρούχα μου, όλα όσα είχα σε αυτόν τον κόσμο και δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι άλλο γιατί είχα πάντα τον αδερφό μου μαζί. Ο αδερφός μου γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και με έμαθε ότι το να αγαπάς έναν άνθρωπο δεν είναι επιλογή», είχε πει μεταξύ άλλων.

Giovanni – Marissa Ribissi

Το αγόρι που μάθαμε ως αδερφό της Phoebe στα «Φιλαράκια» γιατί όλα δένουν γλυκά σε αυτή τη ζωή, μπορεί να μην έχει τρίδυμα παιδιά στην πραγματικότητα, αλλά έχει μία δίδυμη αδερφή, την επίσης ηθοποιό Marissa.

Gisele – Patricia Bündchen

Μπορεί να πίστευες ότι η ομορφιά της Gisele είναι μοναδική σε αυτή τη ζωή, αλλά τελικά τη μοιράζεται με την γλυκύτατη δίδυμη αδερφή της Patricia. Οι δυο τους είναι μέλη μιας οικογένειας με 6 συνολικά αδερφές.