CELEBRITIES

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μία πολύ “ερωτική” δήλωση για την Κατερίνα Γερονικολού

NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του ζωής και για το αν τον έχει ενοχλήσει ο χειρισμός των μέσων. Απαντά με ειλικρίνεια και πλήρη συνειδητοποίηση της κατάστασης. Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν μέσα στα θέματα συζήτησης. Φυσικά.

«Δεν έχω δει κάτι που να με προσβάλλει. Όταν κάνεις αναπαραγωγή ενός γεγονότος δε θεωρώ πως είναι κάτι προσβλητικό ή κακό. Το να δημοσιεύσεις κάτι το οποίο δε στέκει, θεωρώ κακό. Το να με φωτογραφίζουν με τη σύντροφό μου δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Τώρα με τα social media έχουμε γίνει παπαράτσι του εαυτού μας και δηλώνουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρισκόμαστε και τι κάνουμε. Οπότε, μη ζητάω και τα ρέστα. Η παραβίαση της προσωπικής σου ζωής, είναι παραβίαση. Παίζει ρόλο ο τρόπος που το χειρίζεσαι και ο τρόπος που το βγάζεις προς τα έξω.»

 

Τα «Χτυποκάρδια στο Θρανίο», επιστρέφουν σε θεατρική βερσιόν 56 χρόνια μετά την αγαπημένη ταινία, αυτή τη φορά με τη σκηνοθετική ματιά του Λάκη Λαζόπουλου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη,  η Κατερίνα Γερονικολού. Γινόταν να μην ερωτηθεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης; Δε γινόταν.

«Η Κατερίνα θεωρώ ότι είναι ίσως η ιδανική για να κάνει το ρόλο, αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο. Έχει όλα τα φόντα και πιστεύω ότι θα είναι πάρα πάρα πολύ καλή.»

Θέλεις να μου πεις πως όταν η Κατερίνα ακούσει τη δήλωση του αγαπημένου της δε θα σχηματίσει χαμόγελο ευτυχίας; Το να σε θαυμάζει ο σύντροφός σου και να εκτιμά τη δουλειά σου είναι τύχη μεγάλη. Κάποιοι το βάζουν στη λίστα των αφροδισιακών μαζί με το μέλι, τα καρύδια και τα οστρακοειδή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency