CELEBRITIES

Οι νέες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τις ρυτίδες της Νατάσας Θεοδωρίδου και η εμπλοκή της Σκορδά

Instagram/Triantafyllos_xatzinikolaou

Μπορεί να έχουν περάσει μέρες από την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» στο Open αλλά ο απόηχος καλά κραττεί. Και όχι γι' αυτά που είπε, αλλά για κάτι που σχολίασε την ώρα της συνέντευξης ο πάλαι ποτέ συνεργάτης και συνάδελφός της, Τριαντάφυλλος, στο Instagram για εκείνη. Το Insta Story του έδειχνε την τραγουδίστρια στην τηλεόραση και έγραφε: «Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας», και η ειρωνεία ήταν ευδιάκριτη. Ακολούθησε ένας μικρός χαμός.

Διάβασε κι αυτό: Η Θεοδωρίδου απάντησε στον Τριαντάφυλλο για την ”μία στο τόσο” σχέση τους και τράβηξε κόκκινη γραμμή

Για το story το οποίο στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος διέγραψε ενημέρωσε κάποιος τη Φαίη Σκορδά που την επομένη ξεσπάθωσε στον «αέρα» του Πρωινού. «Είδαμε πριν την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πλάνα και από ότι μου είπαν, ήταν απολαυστική χθες ως καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και πήγε και πολύ καλά σε νούμερα. Μου στείλανε ένα Instastory, το οποίο δεν θα το παίξουμε. Όσοι το είδανε το είδανε. Ήταν από τον Τριαντάφυλλο και κάτι έγραψε… Το θεωρώ αγενές, απρεπές και άνανδρο. Το έχω πει για ελάχιστα άτομα, αλλά σε αυτή την εκπομπή δεν θέλω να ξανά ακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος, να το γράψει αυτό ένας άνδρας για μία γυναίκα μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει. Καθόλου ωραίο άκομψο πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά και λέμε κάπου εκεί θα τελειώσει το ζήτημα. Αλλά λίγες ώρες αργότερα, ο Τριαντάφυλλος πήγε τη νέα αυτή κόντρα, αυτή που απέκτησε με την παρουσιάστρια στα άκρα.

 

«Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον. Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους» έγραψε σχολιάζοντας ένα από τα δύο video τα οποία ανέβασε για να σχολιάσει το θέμα. «Παιδιά είμαι άνανδρος αγενής απρεπής είμαι ο χειρότερος εγκληματίας γιατί ανέβασα ένα story και έγραψα αψεγάδιαστη όμορφη θεά, σε λίγο θα έρθει η αντιτρομοκρατική και δυστυχώς πάω μέσα έγινα ο χειρότερος εγκληματίας για ένα story! Κυρία Σκορδά η καλοσύνη σου δεν έχει όρια. Καλημέρα σε όλες και σε όλους σας σας αγαπάω ευχαριστώ για όλα παιδιά», έγραψε σε ένα δεύτερο video.

 

Η κάμερα του Happy Day τον συνάντησε και του ζήτησε να σχολιάσει το θέμα που έχει δημιουργηθεί και με σαφώς πιο ήρεμη διάθεση ο Τριαντάφυλλος έδωσε τις εξηγήσεις του για το story του για την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου και τις ρυτίδες που δεν διέκρινε ποτέ. «Ήμουν σπίτι, έπαιζα με τον μικρό, με τον γιο μου και βλέπω τη Νατάσα και λέω “α, ωραία, να κάτσω να το δω”. Το είδα και έγραψα στο Instagram “Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας”. Θες να έχει μια δόση ειρωνείας, θες να έχει μια δόση και καλά χιουμοριστικό, οκ… Το κατέβασα γιατί κάτι μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να αρχίσουν να λένε και την κατέβασα. Την είδαν την ιστορία μου μόνο γύρω στα 45 με 50 άτομα. Είναι κακό; Περιποιείται τον εαυτό της η Νατάσα, η κυρία και είναι μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δεν είναι κακό να περιποιείσαι τον εαυτό σου, αλλά τη στιγμή που κάνεις κάτι, ο άλλος μπορεί να σε σχολιάσει με χιούμορ, μπορεί να σε σχολιάσει… Και αυτό δεν είναι κακία. Με τη Νατάσα ήμασταν φιλαράκια, την αγαπάω, νομίζω ότι και αυτή με αγαπάει και έχουμε κάνει πράγματα μαζί, οπότε δεν υπάρχει κακία, δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ δέχομαι το χιούμορ από όλους, όπως και η Νατάσα δέχεται το χιούμορ, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες δεχόμαστε το χιούμορ».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Triantafyllos_xatzinikolaou