CELEBRITIES

Οι φορές που η Ρούλα Ρέβη μας έδειξε τη sexy πλευρά του Αποστόλη Τότσικα

NDP Photo Agency

Στο υποθετικό σενάριο που ο Chris Hemsworth είχε να διαλέξει έναν εκπρόσωπο σε κάθε χώρα, στην Ελλάδα δεν θα δυσκολευόταν καθόλου. Γιατί κι εδώ στην ταπεινή μας γωνιά του κόσμου έχουμε έναν διάσημο ηθοποιό, αφοσιωμένο μπαμπά με αθλητικό κορμί και υπέροχη σύζυγο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αποστόλη Τότσικα. Ο γοητευτικός ηθοποιός γίνεται ακόμα πιο ωραίος στα μάτια μας όταν ποζάρει στον φακό της φωτογράφου, συζύγου του, Ρούλας Ρέβη κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τις φορές που εκείνη τον φωτογραφίζει για κάποιο περιοδικό, αλλά ακόμα και για το Instagram της. Και μην ψάχνεις το γιατί, είναι ο έρωτας του για εκείνη και ο δικός της για εκείνον που κάνει τον Αποστόλη Τότσικα ακόμα πιο sexy από ότι συνήθως στις φωτογραφίες της. Κι αν δεν μας πιστεύεις, υπάρχουν και οι φωτογραφικές αποδείξεις.

Αρχικά ο γυμνός Αποστόλης Τότσικας και οι στίχοι του Ελύτη

 

Στη συνέχεια ο Αποστόλης Τότσικας να ρεμβάζει

 

Διάβασε επίσης: Ρούλα Ρέβη: “Θα γινόμουν μάνα με κάθε τρόπο”

«Είχα μια συζήτηση με τη γυναίκα μου που αφορούσε πράγματα της εκκλησίας. Ειλικρινά ήταν πολύ σημαδιακό. Δεν ξέρω που θα ήμουν αν δεν ήταν η Ρούλα. Πραγματικά δεν ξέρω τι κινήσεις θα είχα κάνει επαγγελματικά αν δεν ήταν η Ρούλα. Η Ρούλα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Δεν βλέπω κάτι άλλο πέρα από αυτό. Είναι τα πάντα για μένα. Η σχέση μας σήμερα είναι πιο δυνατή από ποτέ. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη στα καλά και στα κακά. Και ο άνδρας και η γυναίκα κρατάνε το σπίτι», είχε δηλώσει φέτος ο Αποστόλης Τότσικας για τη σύζυγό του. Ο έρωτας που λέγαμε.

Ο Αποστόλης Τότσικας αφοσιωμένος μπαμπάς – για πάντα παιδί

View this post on Instagram

Dad @apostolis_totsikas_official

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

Ο «έτσι ξύπνησα» Αποστόλης Τότσικας

 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ο ηθοποιός πλησίαζε τα 25 και δεν ήταν ακόμα ευρέως γνωστός, ενώ η Ρούλα Ρέβη, ήταν ήδη μια πετυχημένη φωτογράφος. «Τον γνώρισα, περίμενα, περίμενε και έγινε. Το πιο όμορφο από όλα ήταν ότι όταν θέλαμε να είμαστε μαζί, δεν είπαμε τίποτα. Από ένα απόγευμα και μετά δεν χωρίσαμε ποτέ ξανά» είχε πει εκείνη σε συνέντευξή της. Μετά από 8 χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν στην Αμερική και απέκτησαν λίγο καιρό αργότερα τα δίδυμα παιδιά τους.

Και ο Αποστόλης Τότσικας – κομάντο

 

Όσο για τη φυσική κατάσταση του Αποστόλη Τότσικα σε περίπτωση που δεν σε έπεισαν ήδη οι φωτογραφίες του για το ότι είναι η αναλογία του Chris Hemsworth στην Ελλάδα που σου έλεγα και στον πρόλογο να σε ενημερώσω ότι αυτό το κορμί που θαύμασες διατηρείται με πολλή άσκηση. Κατά καιρούς ο Αποστόλης κάνει personal training και functional training και το αποτέλεσμα είναι φανερό.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency