CELEBRITIES

Τόνια Σωτηροπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον Κωστή Μαραβέγια και τρεις εντυπωσιακές τούρτες

NDP

Τα 31 της χρόνια συμπληρώνει σήμερα η Τόνια Σωτηροπούλου και το βράδυ της Παρασκευής το γιόρτασε με τους φίλους της και τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια, στο πλευρό της.

«Με αφορά μια συνύπαρξη, ταξίδια και κοινή γραμμή πλεύσης» δήλωνε πρόσφατα στις κάμερες για το πόσο την ενδιαφέρει ενδεχόμενο ενός γάμου η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός φαίνεται να έχει βρει όλα όσα την αφορούν στο πρόσωπο του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος βρέθηκε χθες κοντά της στον εορτασμό των γενεθλίων της.

Instagram/Toniasotiropoulou

 

Αυτή είναι η πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια που η Τόνια Σωτηροπούλου παραδέχεται μια σχέση της δημόσια και αυτό αδιαμφισβήτητα φανερώνει ότι περνά μια πολύ γλυκιά περίοδο της ζωής της. Αυτή η «γλύκα» της ζωής της παρουσιάστηκε χθες όχι μόνο μέσω του καλού της, αλλά και σε μορφή όχι μίας, όχι δύο αλλά τριών γενέθλιων τουρτών. Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από τις τούρτες της και στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της μέσω των Instastories.

Instagram/Toniasotiropoulou

Instagram/Toniasotiropoulou

 

Instagram/Toniasotiropoulou

 

«Εγώ τα έχω όλα! Είμαι πλούσια» σημείωσε αναφερόμενη στους δικούς της ανθρώπους και την αγάπη τους που την περιέβαλε μια τόσο σημαντική ημέρα, δημοσιεύοντας βίντεο από το σβήσιμο των κεριών στις τρεις τούρτες της.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency