CELEBRITIES

Η αναπάντεχη δήλωση του Tom Ford: “Το παντελόνι που φοράω δεν έχει πλυθεί για μήνες”

Evan Agostini/Invision/AP

Είναι σχεδιαστής μόδας και ντύνει όλο τον κόσμο με τα ρούχα του. Κι όμως, εκείνος φορά κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια. Ο λόγος για τον Tom Ford, ο οποίος σε συνέντευξή του στο σπουδαίο τεύχος Σεπτεμβρίου της αμερικανικής Vogue, για χάρη της οποίας πόζαρε στον φακό της Annie Leibovitz, αποκάλυψε ότι δεν έχει την ενέργεια να βρίσκει καινούργια ρούχα για να βάλει κάθε μέρα. Κι ως εκεί κανείς μας δεν έχει αντίρρηση. Ο Tom Ford χρησιμοποιεί ξανά και ξανά τα ρούχα του, όπως όλοι μας. Εκεί που τα χαλάμε είναι στο κάθε πότε τα πλένει.

Διάβασε επίσης: Τα πιο κοινά λάθη που κάνεις όταν πλένεις τα ρούχα σου

«Πολύ συχνά νιώθω ότι ντύνομαι σαν εμποροϋπάλληλος, αλλά δεν έχω την ενέργεια, είτε το πιστεύετε είτε όχι, να σκεφτώ μια διαφορετική αμφίεση. Και γνωρίζω τα ρούχα που μου πάνε. Μαύρα, καφέ και γκρι. Και λευκά όταν παίζω τένις. Μιας και το έφερε η κουβέντα να σας πω ότι αυτό το παντελόνι που φοράω πιθανότατα δεν έχει πλυθεί για μήνες. Φοράω τα ίδια ρούχα κάθε μέρα, τα βγάζω το βράδυ και τα κρεμάω στον καλόγερο. Εκεί κρεμάω το μπουφάν μου, το παντελόνι μου, αδειάζω τις τσέπες μου και το επόμενο πρωί σηκώνομαι με τον Τζακ (σ.σ. ο γιος του) να τρέχει δεξιά-αριστερά και πρέπει εγώ να τον ετοιμάσω για το σχολείο. Και έτσι απλά βάζω τα ίδια ρούχα», δήλωσε ο Tom Ford και ένα «Ιιιιου» ακούστηκε στα πέρατα της γης. Ή μπορεί και να είναι ιδέα μας.

 

Η φωτογράφιση του Tom Ford πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που μοιράζεται με τον σύζυγό του Richard Buckley και τον 6χρονο γιο τους στο Los Angeles και με αυτά τα αγαπημένα του, αλλά άπλυτα, παντελόνια. Ο ίδιος δήλωσε για τον εαυτό του: «Δυσκολεύομαι πολύ να αποδεχτώ τα κοπλιμέντα ή να τα κάνω στον εαυτό μου. Αλλά μερικές στιγμές πρέπει να σταματήσω και να σκεφτώ και να πω “Ουάου”, φοράω εσώρουχα Tom Ford, ρολόι Tom Ford, μανικετόκουμπα Tom Ford, ένα πουκάμισο Tom Ford, ένα κοστούμι Tom Ford, γυαλιά Tom Ford, ενυδατική και bronzer Tom Ford. Γιατί υπάρχει τραγούδι του Jay Z που λέγεται Tom Ford; Μέσα σε 12 χρόνια πώς συνέβη όλο αυτό;». Με το ταλέντο σου Tom. Και ίσως με το γεγονός ότι δεν είχες αποκαλύψει τέτοιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πόσο συχνά πλένεις τα ρούχα σου.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP