Ο Tom Cruise έπεισε τον James Corden να κάνει Skydive

Αυτά παθαίνεις όταν προσκαλείς τον mr. Mission Impossible στην εκπομπή σου.

Όταν θέλεις να πάρεις συνέντευξη από τον mr. Mission Impossible και τον γητευτή των F16 στη συσκευασία του ενός, αυτά παθαίνεις. Ο αξιολάτρευτος παρουσιαστής του Late Late Show, James Corden, έλυσε τη ζώνη ασφαλείας του Carpool Karaoke και βρέθηκε χωρίς να το πολυκαταλάβει να πέφτει από 15.000 πόδια. Πλάι του, ο αστέρας του Hollywood, Tom Cruise, που έμοιαζε να διασκεδάζει σαν να πηγαίνει βόλτα στην παραλιακή.

«Προσπαθούσα να αποφύγω τον Tom ώστε να ακυρώσει το γύρισμα, αλλά είχα αποθηκεύσει λάθος τον αριθμό του στο κινητό» αναφέρει αστειευόμενος ο παρουσιαστής λίγη ώρα πριν κάνει το άλμα στο κενό. Οι δύο άνδρες φορώντας την κατάλληλη σκηνή επαναλαμβάνουν την θρυλική σκηνή του Top Gun, με το βάδισμα στον αεροδιάδρομο, πριν βρεθούν στο αεροσκάφος για την ελεύθερη πτώση.

«Το χειρότερο είναι πως αν πεθάνουμε και οι δύο, κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί μου. Εννοώ θα είμαι απλά ένα μονόστηλο. Τα πρωτοσέλιδα θα είναι για τον Tom Cruise και εκείνο τον τύπο που περιφέρεται εδώ κι εκεί σε ένα αυτοκίνητο» αναφέρει ο Corden σε ένα χιουμοριστικό breakdown. Ο πρωταγωνιστής του «Γεννημένος την 4η Ιουλίου» ωστόσο τον διαβεβαιώνει πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους και θα επιβιώσουν της δοκιμασίας.

Ο Tom Cruise, έπειτα από έξι ταινίες δράσης, «Επικίνδυνες Αποστολές», όπου πραγματοποιεί τις ριψοκίνδυνες σκηνές σχεδόν εξ ολοκλήρου μόνος του, έχει πάρει τον αέρα της ελεύθερης πτώσης, κάτι που είναι προφανές σε όλο το βίντεο. Στο τέλος βέβαια τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Βρετανό παρουσιαστή που κατάφερε να βγάλει εις πέρας την πρώτη του... επικίνδυνη αποστολή.

Δείτε το βίντεο:

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ