CELEBRITIES

O Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδά μαζί με την κόρη του και συγκινεί

ndp

Μια συναυλία στο Παλέ Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης παραχώρησε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου ο Τόλης Βοσκόπουλος. στη συναυλία με αφορμή τα 60 χρόνια πορείας του στη μουσική έδωσε και η έφηβη κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου. Πατέρας και κόρη χάρισαν μια μοναδική στιγμή στο κοινό όταν τραγούδησαν μαζί το «Λουλουδάκι μου» σε ένα ντουέτο τουλάχιστον συγκινητικό.

«Λουλουδάκι μου, λουλουδάκι μου κρίνο, πασχαλιά, γιασεμάκι μου. Λουλουδάκι μου, λουλουδάκι μου στης καρδιάς μου το μπαλκονάκι μου» τραγούδησαν μπαμπάς και κόρη και το Πρωινό εξασφάλισε ένα video από αυτές τις στιγμές. Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι το παιδί που απέκτησε ο τραγουδιστής από τον γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου.

 

Όσο για την επιλογή του τραγουδιού μόνο τυχαία δεν είναι. Όπως είχε πει η 17χρονη Μαρία σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα»: «Αγαπώ πολύ το τραγούδι “Λουλουδάκι μου”. Παρ’ όλο που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό όσο όσες κάποιες άλλες επιτυχίες του έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί μου το αφιέρωσε όταν γεννήθηκα». Η ίδια είχε πει για τον πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου είναι ευαίσθητος, τρυφερός και έχει μια καλή κουβέντα για όλους. Είναι πάντα κοντά μου όταν χρειάζομαι. Νοιάζεται πολύ για την πρόοδό μου όσο αναφορά τις σπουδές μου και συχνά κάνουμε μαζί όνειρα για το μέλλον. Ο μπαμπάς μου με κάνει να γελάω συνέχεια γιατί έχει πολύ χιούμορ. Δεν κρύβω ότι συγκινούμαι όταν μου διηγείται ιστορίες από τα παιδικό του χρόνια».

Η Μαρία όπως κατάλαβες έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της με τους οποίους είναι αχώριστη. Η αδυναμία της στον πατέρα της συχνά την έχει οδηγήσει να περνά χρόνο στο καμαρίνι του όταν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο και στις πρόβες για συναυλίες του. Επίσης έχοντας κληρονομήσει το καλλιτεχνικό γονίδιο και από τους δύο γονείς της κάνει εδώ και καιρό μαθήματα φωνητικής αλλά και υποκριτικής. Άλλωστε ονειρεύεται να μπει στο Πανεπιστήμιο και έπειτα να φοιτήσει σε δραματική σχολή. Το μήλο κι αν δεν πέσει ακριβώς κάτω από την μηλιά σίγουρα μακριά δεν θα πάει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency