CELEBRITIES

Τίνα Μεσσαροπούλου: Κατηγόρησε on air τον Γιώργο Καπουτζίδη για απειλητικά και υβριστικά μηνύματα

ndp

Μπορεί ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν έκανε την τοποθέτησή του για τη διαφορετικότητα και το bullying από την σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» το βράδυ της Δευτέρας, 8 Οκτωβρίου να μην φανταζόταν την συνέχεια, αλλά αυτή ήρθε κι άρχισε να παίρνει μορφή χιονοστιβάδας.    

Εν αρχή ήταν οι κατηγορίες του Δημήτρη Ουγγαρέζου που υποστήριξε ότι όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν κραταιός στο Mega, είχε ασκήσει bullying στον ίδιο στο πλαίσιο παρατήρησης για καλεσμένο της εκπομπής του. Στη συνέχεια ήρθε η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στην οποία αναφέρθηκε όχι μόνο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά και στην Τίνα Μεσσαροπούλου. Υπενθυμίζουμε πώς εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξή της την προηγούμενη Κυριακή είχε αναφερθεί σε κάποιο πολύ γνωστό πρόσωπο που είχε ζητήσει να την απολύσουν, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του.  Έτσι λοιπόν όπως μάλλον θα περίμενες, το επόμενο «επεισόδιο» στην νέα αυτή τηλεοπτική διαμάχη ήρθε την Τρίτη διά στόματος της δημοσιογράφου στον αέρα της εκπομπής Happy Day.

«Ένα χρόνο μετά, πάλι στο πρωινό του Mega, η κυρία Μεσσαροπούλου, άφηνε, με κάθε ευκαιρία ομοφοβικούς υπαινιγμούς και σχόλια. Αντέδρασα και σε αυτό. Εξήγησα στο διευθυντή μας ότι είναι ντροπή να ακούγονται στον αέρα απόψεις που σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα απαγορεύονταν. Η κυρία Μεσσαροπουλου το πληροφορήθηκε, ίσως να της έγινε και σύσταση, και νομίζει ακόμα και σήμερα ότι ζήτησα να την απολύσουν» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης την Δευτέρα στον λογαριασμό του στο Instagram. Τη δική της εκδοχή περιέγραψε το πρωί της Τρίτης η δημοσιογράφος.

«Η αφορμή δόθηκε από μία συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Όπου όταν ερωτήθηκα αν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για κάποια κριτική που έχω γράψει, είπα πως δε με ενοχλεί να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Με ενοχλεί πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μου, όπως για παράδειγμα όταν κάποιος επειδή τον ενοχλεί κάτι που έχω πει παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να απολυθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν κατονόμασα ποτέ τον κύριο Καπουτζίδη, δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός και δεν θα το κάνω ποτέ! Και βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός (σ.σ. στον οποίο αναφέρθηκε). Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Εγώ ουδέποτε είπα το όνομά του. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και έχει τελειώσει και μια νομική ο κύριος Καπουτζίδης, εγώ δεν έχω τελειώσει» είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην ιστορία που έθιξε ο Γιώργος Καπουτζίδης από το παρελθόν τους. «Επειδή έγινε λόγος για ομοφοβικό σχόλιο, εγώ θα σας πω ποιο είναι το «ομοφοβικό» μου σχόλιο και το αφήνω στην κρίση του καθενός από εκεί και πέρα. Είχε γίνει ένα μεγάλο θέμα τότε από τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου για το ψάρι που ψήνεται και από τις δύο πλευρές, ήταν η Μαριέλλα Σαββίδου η οποία εξέφρασε μια άποψη και είπα ”Ελπίζω με την ίδια θέρμη που υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα των gay, να υπερασπίζεσαι και τα δικαιώματα των straight ανθρώπων”. Αυτό ήταν το ”ομοφοβικό” μου σχόλιο. Το αν είμαι ομοφοβική ή όχι αυτό φαίνεται από τους φίλους μου, από τις παρέες μου, από τις συναναστροφές μου, από την πορεία μου», σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency