CELEBRITIES

Η κόρη της Tilda Swinton έχει κληρονομήσει την “ξωτική” αύρα της

Joel C Ryan/Invision/AP

Η Honor Swinton-Byrne συνοδεύει τη μητέρα της στο κόκκινο χαλί τoυ Φεστιβάλ των Καννών στην πρεμιέρα της ταινίας ''Parasite'' και τα φλας αστράφτουν. Παράλειψη δική μου. Η μητέρα της είναι η Tilda Swinton. Τώρα καταλαβαίνεις γιατί οι φωτογράφοι έσπευσαν να τις απαθανατίσουν. Η Tilda έχει αποκτήσει την Honor με τον Σκωτσέζο θεατρικό συγγραφέα, John Byrne.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε μαζί τη φετινή χρονιά. Λίγους μήνες πριν είχαν βρεθεί στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για την ταινία “The Souvenir” στην οποία μαμά και κόρη πρωταγωνιστούσαν.

Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

«Όταν την είδα για πρώτη φορά να παίζει ένιωσα υπερήφανη και συγκινημένη. Δεν χρειάστηκε κάποια συμβουλή από εμένα, δεν θα τολμούσα άλλωστε να της δώσω καθώς δεν είμαι το κατάλληλο άτομο. Δεν προσδιορίζω τον εαυτό μου ως ηθοποιό» είχε δηλώσει τότε η Swinton.

Διάβασε ακόμα: Οι εμφανίσεις της Tilda Swinton στη Βενετία θα σου πάρουν το μυαλό

Joel C Ryan/Invision/AP

 Joel C Ryan/Invision/AP

«Πρόκειται για την σπουδαιότερη στιγμή της ζωής μου έως τώρα. Όμως δε σχεδιάζω να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός. Αυτή τη στιγμή προέχουν οι σπουδές μου στο Εδιμβούργο στον τομέα της ψυχολογίας και της νευροεπιστήμης» συμπλήρωσε η Honor.

Μπορεί ηθοποιός να μη γίνει αλλά από τη μητέρα της έχει κληρονομήσει την «ξωτική» αύρα. Ένα αερικό είναι Tilda Swinton με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η Honor δεν της μοιάζει ”copy-paste”, αλλά έχει κάτι από την αύρα της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP