CELEBRITIES

Παντρεύτηκε ο DJ Tiesto και μάλλον θα ήθελες να είσαι καλεσμένη στον γάμο του

Ο 50χρονος Tijs Michiel Verwest, (με ρωτάς ποιος είναι ο Michiel;) παγκοσμίως γνωστός ως Tiesto παντρεύτηκε σε στενό κύκλο 80 ατόμων την αγαπημένη του Annika Backes. Η 21χρονη Annika εργάζεται ως μοντέλο. Στη Γιούτα και συγκεκριμένα στο θέρετρο Amangiri πραγματοποιήθηκε η τελετή αλλά και η φωτογράφιση για τη Vogue.

Διάβασε ακόμα: 10 αντισυμβατικά νυφικά φορέματα που ξέφυγαν από τα τετριμμένα

View this post on Instagram

Mr. & Mrs. Verwest 21-09-2019 @annikaverwest

A post shared by Tiësto (@tiesto) on

 

View this post on Instagram

Love of my life 21-09-2019

A post shared by Tiësto (@tiesto) on

 

«Η αγάπη της ζωής μου», έγραψε στην λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε ο Tiesto, προσθέτοντας την ημερομηνία του γάμου.

«Μια πόλη που και οι δυο μας αγαπάμε πολύ είναι το Λας Βέγκας, οπότε αρχίσαμε να ψάχνουμε χώρους εκεί, αλλά σύντομα αποφασίσαμε πως θέλαμε τον γάμο κάπου απομακρυσμένα», είπε η 21χρονη Annika στη Vogue. «Εξετάσαμε την επιλογή ενός πάρτι στην έρημο έξω από το Λας Βέγκας. Αλλά όταν το σκεφτήκαμε περισσότερο, καταλάβαμε πως θα ήταν περίπλοκο να γίνει εκεί. Τότε σκεφτήκαμε το Amangiri».  

View this post on Instagram

That’s my husband

A post shared by Annika Backes Verwest (@annikaverwest) on

 

Ο Tiesto και η Backes γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2015 και αρραβωνιάστηκαν το 2018, την Ημέρα των Ευχαριστιών. «Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα για τους επόμενους δυο μήνες και όταν έφτασε το Coachella, αποφασίσαμε την προηγούμενη ημέρα να πάμε μαζί. Περάσαμε το σαββατοκύριακο διασκεδάζοντας απίστευτα στο φεστιβάλ, μόνο οι δυο μας. Δεν βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον ούτε για ένα δευτερόλεπτο, γυρίσαμε μαζί στην Νέα Υόρκη και ακόμη δεν θέλαμε να αποχωριστούμε. Τότε ήταν που το καταλάβαμε και οι δυο», λέει η Annika για την γνωριμία τους. 

Σχετικά με την ημέρα του γάμου τους, ο Tiesto είπε στην Vogue: «Ένιωσα να με κατακλύζουν συναισθήματα επειδή ήμασταν ερωτευμένοι για τόσο καιρό και σκεφτόμασταν συνεχώς αυτήν την ημέρα και επιτέλους είχε φτάσει».

 

Κεντρική Φωτογραφία: www.instagram.com/tiesto